Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI DS Desire

Publicerad 2011-05-14 20:00:00 i Naglar - holografiska lack,


En bra chans att plocka fram gamla favoriter är min holo-vecka! Här är ett av de lack jag använt flitigt under åren 2008-2009 men sen glömt bort lite. OPI DS Desire.

Det är ett brunt lack med massor av holoskimmer. Snyggt i solen, som ni kan se, men också i skugga även om hologlittret slocknar. Tyvärr tog jag ingen skuggbild av lacket eftersom den här råkade vara en manikyr, inte en swatch, och jag tänkte mig inte för. Hur som helst är det ett underbart lack. Det är en behaglig färg, bra lackegenskaper och mycket mer holoeffekt än jag hade trott det kunde ha när man bara ser på flaskan. Love!


Det finns bilder på det här lacket i bloggen sedan tidigare men jag vägrar länka till dem. Inte nog med att mina naglar ännu var pre-NNS det var även en bruten nagel som gjorde det hela ännu värre... Och applikationen... hu! Okej, fula, skiviga naglar med lite ojämn längd och taskigt målat nagellack har jag länkat till förr men de här bilderna låter vi nog vara där de är. Lacket förtjänar bättre.


Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2011-05-14 20:51:02

Det här var nog det snyggaste! Och jösses vad många hololack du har, jag är helt mållös...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-05-14 22:07:56

Ninni! Ja, jag har massor. Och jag har inte visat ens hälften...

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-05-15 10:39:03

Vackert!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-05-15 12:18:30

Cactus! Oerhört!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela