Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Fashion Addict

Publicerad 2011-05-14 19:35:00 i Naglar - holografiska lack,


Här kommer mer holografiskt med Fashion Addict från Color Club. Kanske inte en favorit men rätt lätt att få tag på och utan större fel eller brister.

I solen får det en tydlig holografisk regnbåge på samma sätt som China Glaze Kaleidoscope-lacken. Det är en ljuslila basfärg som i skugga ser väldigt matt och tråkig ut, därav min lite tveksamma känsla för lacket.

Som ni ser blir den rätt grå i inomhusljus. Ingen höjdare så. Men i solen lever den, som alla hololack, upp och bjuder på glitter i massor. Den är lättlackad och bra så hitar ni den ska ni absolut slå till Kolla dock först att det blir en regnbåge i flaskan om ni håller den mot lysrör eller i solen. Det finns små "duds" därute som inte ger holoeffekten som utlovas.


Kommentarer

Postat av: Josephine
Publicerad 2011-05-18 09:24:21

Ursnyggt! :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela