Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sephora Picnic in the Park

Publicerad 2011-03-21 12:45:00 i Naglar i grönt,


Ytterligare tidsinställt material ur arkivet. En av mina bästa vänner var nyligen i Rom och passade på att köpa presenter till mig. Bland annat fick jag chokladdoftande Body Lotion, kajalpennor i olika färger och så ett nagellack i grönt! Så perfekt! <3

Picnic in the Park är ett legogrönt lack som täcker med ett enda lager. Det torkar fort men är inte superglossigt. Penseln är hemsk, platt och bred, men jag förlåter det alla minus för färgen gör mig glad!  Visst är det härligt!

Kommentarer

Postat av: Aila
Publicerad 2011-03-21 13:58:36

Åååh, chokladdoftande body lotion är mumms. Fick själv från maken Bettina Barty Chocolat Hand & Body - doftar som brownie;))

Grönt nagellack, ja tack;)!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-03-21 18:05:41

Aila! Visst är det mumsigt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela