Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Misa Touch the Rainbow

Publicerad 2011-03-07 16:13:00 i Naglar i blått,


Mer ur arkivet kommer här. Touch the Rainbow har samma skumma formula som de andra lacken i Wishes, lite fradgeaktigt på något vis. Tunn, men täckande och väldigt snabbtorkande. Den torkar till en satinmatt yta som behöver överlack för att verkligen visa upp skimret. Skimret är väldigt vackert och gör det helt klart väl värt att äga den här kollektionen. Alla har ett väldigt vackert, lite älvliknande, skimmer nämligen.


Touch the Rainbow är en aquablå med en del grönt i sig. Den är ljus men inte kallt krispig utan mer glasspastellig, om ni förstår hur jag menar. Men med skimmer. Och massor av skimmer. Det ni ser på bilderna är tre lager och ett lager SV som överlack.

Kommentarer

Postat av: Nagelfreak
Publicerad 2011-03-07 19:34:56

Jag fick hem detta lack idag, och efter dina bilder så kan jag knappt vänta tills jag får lacka med det. Riktigt snyggt :)

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-03-07 21:02:05

Vilken mysig färg, det här ska skrivas upp på min långa önskelista =)

Postat av: Vikab
Publicerad 2011-03-07 21:23:55

Jag gillar! Känns svalt och lite elegant. Varifrån köper du Misa? Transdesign hade inte denna kollektion inne.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-03-08 06:23:18

Nagelfreak! Det är jättefint!Roxcat! Ja, den är väldigt vacker.Vikab! De finns på TD men man måste gå igenom den alfabetiska listan.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela