Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Centaur och Bebe

Publicerad 2011-03-08 21:15:14 i Emmas FOTD 2011,

Vi ska väl ha lite smink här på bloggen också va? Det tycker i alla fall jag, men jag vet att det är många nageltjejer som läser vår blogg nu. Det ena utesluter ju hur som helst inte det andra, jag hade både smink och lack i helgen. I förra veckan fick jag två paket, ett från transdesign. Det innehöll 9 lack, dessvärre vara bara ett, Ahoy, till mig, alla andra var till min kollega. Sen fick jag även ett paket från Taylor Made Minerals, där var allt till mig:) Har ni missat att de ska sluta sälja mineralsmink så måste ni faktiskt in och kolla på deras sida, TMM är gudomliga, jag älskar deras rouge och skuggor. Centaur är till och med så vacker och superpigmenterad att jag beställde en fullsizeburk fast jag redan har en. Det är en sån skugga jag aldrig någonsin vill få slut på helt enkelt och jag tänkte att mina kompisar kunde få lite samples. Helgens smink blev en bronsguldig och rosa variant och så rosa naglar till det.

Hyn

Foundation: Bare Minerals Oringinal Golden Fair

Concealer under ögonen: MAC Studio Finish Concealer NW20

Concealer ”i ansiktet”: Everyday Minerals Intensive Fair

Puder: Bare Minerals Mineral Veil

Rouge: Taylor Made Minerals Blush

Ögon

Ögonbryn: Clarins Retractable Brow Definer Lightest Brown
Ögonskuggsbas: Too Faces Shadow Insurance

Ögonskuggor: Taylor Made Minerals Centaur och Bebe

Highlighter: Brite Bird Big, Mean Dellow Dog

Eyeliner: Isadora Glossy Eyeliner

Kajal: Elisabeth Arden Smokey Black

Mascara: L'oreal Double Extension Beauty Tubes

Läppar

Läppglans: Clarins Lip Colour Tint Frosted Peach

Naglar

China Glaze Ahoy


På en bas av Shadow Insurande applicerade jag Centaur på inre halvan av ögonlocket och Bebe på den yttre halvan. Kanten blendades lite och så applicerade jag highlighter, eyeliner, kajal och mascara samt rouge och läppglans. Jag passade såklart på att testa mitt nya rouge Rush också det från Taylor Made Minerals. Taylor Made Minerals har verkligen kanonskuggor och rouge, det är väldigt synd att de ska sluta sälja smink. Än har de dock inte lagt ner. De har 40 % rabatt nu och sist jag kollade fanns superskuggan Centaur fortfarande kvar. In med er och shoppa alltså!

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-03-08 21:41:43

Otroligt fina bilder! Du är så snygg! Snyggt smink och himla fina ögonbryn. Och tröja och halsband och allt. Naglarna med. Ahoy är verkligen snyggt!

Postat av: Hanna
Publicerad 2011-03-08 22:09:54

Hhaah 2 nudestift är väl bara bra att ha, tror jag är inne på mitt 4:e nu, använder ju upp dem så fort.



Ahh jag hade funderat på köpa den för kall hudton just för att jag ska ju huvudsaken ha den under ögonen, men tänkte ähh vad fan liksom. Reflex cover tycker jag är väldigt röd å den har funkat bra att täcka finnar också.

Har testat pennorna en gång men då blev jag sminkad istället för sminkade mig, så ja tycker inte det räknas. Men jag har min flytande concealer över ögonlocken också, för att täcka ytliga blodkärl å förbereda för att pudra över. Så då vill jag helst inte ha någon krämig concealer, utan bara nåt flytande som torkar snabbt.

Postat av: Kerstin
Publicerad 2011-03-09 09:21:20

Så fin du var!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2011-03-09 09:24:19

Härligt med smink igen:) Väldigt snyggt. Tack för tipset har missat att TMM ska sluta...

Postat av: Sexy Sadie
Publicerad 2011-03-09 13:35:01

Nydelig, som alltid.

Postat av: Vanesa
Publicerad 2011-03-09 14:34:44

sååå fint gumman !! :)

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-03-09 17:40:35

Jättefint, både sminkning och naglar!

Postat av: Isabell
Publicerad 2011-03-09 19:01:57

Jättesöt sminkning! Eyelinern är perfekt! Isadora har verkligen lyckats med att göra den glossig. Häftigt.

Tråkigt att TMM ska lägga ner sin verksamhet.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-03-09 20:50:14

Sminkan: Du är allt en riktig raing:) Tack!



Hanna: 2 nudestift vore på inget sätt omotiverat men jag har nog redan minst 7 dessvärre. Slog faktiskt inte till på nåt igår, var inte riktigt övertygad om att jag verkligen ville ha färgerna, men det kan ju ändra sig såklart...



Jag tror det funkar med vilken som av färgerna, de är ju inte superextrema åt nåt håll...



Kerstin: Tack! Jag kände mig fin:) Älskar rosa nu när det börjar bli vår...



sminkjante: Ja visst är det, tack:) Så lite. Bra om jag kan hjälpa nån att få bunkra sina favoriter:)



Sexy Sadie: Tack:)



Vanessa: Tack sötis:)



roxcat: Tack så mkt!



Isabell: Tack! Den eyelinern är skitbra, en klar favorit. Först köpte jag den bara för att ha i sminkväskan så jag inte skulle stå utan när jag var i Motala, men nu är det den eyelinern jag använder mest. Ja, det är himla trist, jag är lite ledsen för det faktiskt...

Postat av: marybeth
Publicerad 2011-03-12 15:41:31

Åh Emma, vad fint! Rosa och guld var så himla fint ihop! Det vill jag också testa nu.. :) Tråkigt med TMM, ännu ett ställe jag aldirg kommit mig för att beställa ifrån..



Nagellacket är också ljuvligt.



Jag vill också beställa från Transdesign men jag kommer mig inte riktigt för, jag har fastnat några gånger när jag ska beställa, både därifrån och från Head2Toe.. Hittar inga guider som liksom talar om alla dom sakerna jag inte fattar. Men jag ska ge det ett försök till idag tror jag.. Är ju lite smått löjligt att jag inte ska komma mig för att beställa när alla andra lyckas..

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-03-13 13:21:58

Marybeth: tack! Jag tycker det är en superkombination! Ja, det är synd, det är ett toppenmärke och till superbra pris.



Ja du, det kan ju va lite klurigt det där. Jag har beställt två gånger från transdesign, första gången var Sminkan support:) Dessutom har de en bra support, jag valde fel lack men mailade och de fixade det utan problem och jättesnabbt. Andra gången klarade jag det själv. Hojta till om du undrar nåt så ska jag försöka hjälpa dig. H2T har jag beställt flera ggr från, men det var så längesen så där är jag nog inte till nån hjälp tyvärr.

Postat av: marybeth
Publicerad 2011-03-13 19:05:33

Hej igen :)



Jag satt och kikade på TMM igår och skulle beställa men då kom jag på att mitt nya visakort inte var kopplat till paypal. Jag lyckades nämligen ha sönder mitt gamla kort för någon vecka sen.. Men nu har jag fixat det så imorgon bör jag ha fått koden och då blir det shopping på både TMM (om det finns nåt kvar) och Transdesign om jag lyckas.. :) Det låter bra med schysst support och så.. :) Tack vad snäll du är! Jag hojtar om jag fastnar då.. :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela