Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

American Apparel Army Jacket

Publicerad 2011-03-09 20:04:00 i Naglar i grönt,


American Apparel Army Jacket skulle jag ju visa er för ett ag sedan men glömde bort. Här kommer den änligen. Det är en fin och mjuk grön men den är inte så himla speciell att den får hjärtat att slå lite extra. Trevligt men inte mer.

Tre lager och bra torktid. Utmärkt att måla med. Jag har inga klagomål på lacket men som sagt, det är inte så himla häftigt eller snyggt att det sticker ut i samlingen.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-03-09 20:41:58

Jo den var ganska fin. För att vara avocado. Du får sluta hjärntvätta mig med färger jag inte gillar, jag känner hur jag faller mer och mer till föga varje gång jag ser dem...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-03-10 08:14:42

Emma! Okej, ska tänka på det. Inga färger som inte är godkända av dig från och med nu allts. :P


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela