Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Mitt hemmafrankade gröna hololack

Publicerad 2011-06-28 15:27:00 i Nagellack jag frankat, Naglar - holografiska lack,


Sofia, här kommer det, enbart för din skull. Mitt egentillverkade mörkgröna hololack. Det var inte riktigt likadant förra gången jag bar det. Då var det aningens mer grön-grönt och mer linear. Jag hade i en skvätt Let's Do it in 3D när jag lackade om till det lacket precis inför midsommar och då blev den lite mer grå och lite mer scattered. 


Det är alla fall OPI Here Today Aragon Tomorrow blandat med ofärgat lack och det beigefärgade hololacket frå Nfu Oh och en aningens Siw. Sen tillkom alltså Let's Do it in 3D senare. Lacket är en mörk, numera även gråtonad, grön med mycket tydlig holo som min kamera inte helt kan fånga, tyvärr. Det är klart mer holo än t.ex DV8 eller LOL men inte så holo som de båda lacken som står för pigmenten.


Jag tänker kalla min skapelse Herne the Hunter. Det är en grön som vilken jägare som helst kan bära men holoskimret gör det magiskt, som Herne! Självklart blir det spam på det eftersom jag är väldigt nöjd med min skapelse. Man kan tänka sig att t.ex Shawn från Zoya eller Forest från Nubar kan vara intressanta att göra lite andra versioner av gröna holo med. Det var alla fall inte ett dugg svårt att få till.


Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela