Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Misa Push Up Bra

Publicerad 2011-06-19 07:33:00 i Naglar i korall&persika,


God morgon kära läsare! Här är ett arkivinlägg från i maj, men färgen känns aktuell nu inför semestern. Som ni kanske märker har jag varit inne och ändrat på kategorierna igen. Jag höll på att bli tokig när jag skulle placera in lacken för jag tenderade att ibland lägga glassflecks i t.ex rosa glitter och ibland i rosa skimmer och ja, det kändes bara vimsigt. Nu finns kategorierna efter färg inte efter finish om det inte är något alldeles speciellt, som holo, duokromatiskt eller glitter som jag har endast som layeringlack. Logiken är fortfarande långt ifrån felfri och man får bläddra genom mååååånga sidor om man spanar på en specifik färg. Jag skulle önska blogg.se hade en funktion där inlägg kunde placeras i fler än en kategori, t.ex märke, finish, färg(er) men tyvärr måste man välja bara en av dem. Funderade på att köra kategorierna efter märke men när jag letar efter lack tenderar jag att tänka i färg på bloggen och efter märke i lådorna. Hur tycker ni det ska vara? Har ni bättre idéer än jag så säg gärna. Nu ska jag försöka plocka ihop vilka lack som ska få åka på semester med mig. Jag kommer åka till landet med katterna antingen måndag kväll eller tisdag. Får se hur mycket jag måste jobba innan.

Misa Push Up Bra är ett korallrosa lack med utmärkta egenskaper. Det täcker med två lager, torkar snabbt och har en trevlig om än inte unik färg. Ett bra köp av ett standardlack.

Bilderna ger min hud en grå anstrykning som beror mest på ljuset. Det var tidigt på morgonen och ljuset var kallare än jag hade trott när jag fotade. Färgen är alla fall rättvist visad.

Kommentarer

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-06-19 09:43:40

hostwordpresshost



Lite... udda namn på ett lack! Färgen är somrig och söt och faktiskt kanske något jag behöver i min samlingt. I alla fall något liknande!

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-06-19 11:18:33

Jag tycker kategorierna känns bättre nu när de inte är så många... och det blir ju långa sidor för du bloggar så mycket :) Men man kan ju söka på det om man är ute efter nått speciellt också, så det funkar bra ändå tycker jag

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-19 11:49:36

Chaosophia! Jag vet, jag funderar ständigt på om man skulle byta men jag vet inte om jag orkar... Allt ska ju flyttas över då också. Hm.... Tål att tänka på.



Cactus! Ja, vi får se hur det bli i längden. HUvudsaken är ju att man hittar det man ska men planen var från början att det inten skulle v ar mer än 3 sidor i en kategori. Ha... Som att det ens vore möjligt...

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-06-19 12:43:34

Nu var det ju rätt längesedan jag övergav blogg.se, men jag har för mig att det åtminstone då var rätt osmidigt att exportera inläggen. De hade verkligen inte gjort det lätt för deras användare som ville bli av med dem! När jag väl lyckades med det så var det i alla fall jättelätt att importera till wordpress. Enda problemet var väl att kommentarerna försvann, men det var definitivt inte något som jag grät över!



Eran blogg är ju jättefin som den är nu! Jag är bara väldigt avig mot blogg.se, både pga egna erfarenheter att blogga där och att jag alltid måste skriva in de där captcha-koderna. :(

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-06-19 12:44:52

Men ja, i alla fall! Om du lyckas hitta ett sätt att exportera inläggen (se till att göra backups av originalet först isåfall!!!) så kan du ju importera till någon annan plattform för att testa hur det är att ha bloggen där istället, utan att officiellt flytta. Gillar du det inte så struntar du bara i det!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-19 21:11:53

Chaosophia! Jag vet inte hur jag ska bli av med de där koderna... Undrar om det är alla eller bara du som får skriva dem. Jag kan få upp dem ibland om jag kommenterar "för fort" på min egen blogg. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela