Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Kavalkad för maj 2011

Publicerad 2011-06-01 08:42:00 i Kavalkad,

Absolut min minsta sminkinsats sedan jag startade bloggen. Är fortfarande inte intresserad av att plocka fram mina ögonskuggor. Har alltid haft svackor, ibland på flera år, då smink har kännts tråkigt så jag tänker inte lova bot och bättring. Förr eller senare kommer lusten tillbaka och då blir det mer smink från Sminkan igen om bloggen finns kvar.
1.
Emma har tagit över stafettpinnen och här är hennes bidrag med tre snygga sminkningar i både poppiga och mer stillsamma färger. Svårt att välja en favorit för alla har kvaliteter som jag uppskattar.

Kommentarer

Postat av: Pamsan
Publicerad 2011-06-01 09:53:13

"om bloggen finns kvar" ? o_O Nu blev jag minsann orolig här.Jag bloggar ju inte om smink men brukar älska skuggor och att sminka mig. Men jag har verkligen en svacka nu. Det blir bara tråkiga vanliga mejker. Hoppas jag finner inspiration snart igen. :)

Jag älskar din röda make och Emmas make längst till höger.

Postat av: Aila
Publicerad 2011-06-01 16:31:33

Red-black är läckert ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-01 21:35:31

Pamsan! Nej, inspirationen är svårfångad just nu...Aila! Tack!

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-06-01 23:25:08

Pamsan: Så där säger hon jämt, hon är ganska bloggpessimistisk faktiskt...Sminkan: En klen månad, men de vi har gjort har ju varit fina. Tror att det är första gången jag visar lika många sminkningar som dig dessutom. Får väl se om jag går om dig i nästa månad;)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela