Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

KleanColor Shooting Star

Publicerad 2011-07-10 01:40:00 i Naglar - glitter för layering,


Ett lite mer aktuellt inlägg kommer här. Jag har äntligen redigerat igenom mina bilder och fått in dem i arkivet. Vet inte om vi ses mer imorgon/idag, jag åker ju bort, men Emma har lovat ta hand om er så frukta ej, Sminkan och Emma ska se till att bloggen är uppdaterad även idag. Jag tänkte dock lägga ut dagens första inlägg så här mitt i natten. KleanColor Shooting Star är ett glitterlack som jag här bär över rött. Alltså, jag har använt det som layeringlack men det går säkert att bygga upp det så det blir täckande. Jag har ett ganska tjockt lager av Shooting Star över KC Jewelery Red på mina bilder här.


Jag tycker det var ganska lätt att få en jämn spridning av glittret över nageln och det torkade snabbare än många andra av de glitterlack jag har från KC, förmodligen för att det här var något tunnare i konsistensen. Många av de andra jag provat har varit närmast geléartade och därmed svåra att måla med och att få att torka på någon vettig tid. Det blev en positiv överraskning alltså. Det är glittrigt men inte så bländande som jag kankse hade förväntat mig. Jag tror ändå jag föredrar att det är så här, lite mer återhållet än t.ex My Rightul Throne från samma märke, för man lägger ändå märke till naglarna. Som ni ser är det flera olika storlek och färg på glittret, större, runda glitter i guld, rött och blått och mindre glitter i guld. Jag tycker det blev snyggare än jag hade väntat mig faktiskt.


Och Emma, kommer du ihåg armbandet jag försökte förklara för dig igår? Jag hittade en bild. Så här ser det ut och det är alltså koppar och glascabochoner målade med Nfu Oh-flakes och Zoya Charla. Jag har gjort ett mörkgrönt också som är mer sobert. Den här bilden är dock inte rättvisande för det är vackrare blått i verkligheten.

Kommentarer

Postat av: Andrea
Publicerad 2011-07-10 03:38:55

Galet lack!Åh, VART hittade du det där fina armbandet? :D Vill också skapa liknande!

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-07-10 08:28:45

Det här såg riktigt skoj ut!

Postat av: Marie-Louise Winroth
Publicerad 2011-07-10 10:12:19

Håller med Andrea ett helt galet lack. Gillar det blir glad av att titta på det.

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-07-10 10:15:17

Vilket fantastiskt glitter!

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-07-10 10:38:28

Det är sånt glitter som jag behöver bli omvänd för att gilla ;D Men det är ju helt klart ett knas-kul lack! Och armbandet är supesnyggt! ...Jag väntar på en blogg som specialiserar sig på att tipsa om vilka kombinationer av lack som passar för att göra smycken, det borde dyka upp snart! Nån som känner sig manad? :)

Postat av: Annie
Publicerad 2011-07-10 10:49:15

Vilket party-lack! Ser verkligen ut som fest på naglarna.Och armbandet är riktigt snyggt det också

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-07-10 11:24:15

Du, var har du köpt armbandet! Jag vill haaaa och göra något eget. ;DJag gillar Kleancolors roliga glitterlack! Inte så värst fräsiga att ta bort från naglarna alla gånger, men de är roliga! Kanske lite för roliga ibland, för när jag bär något utav dem så är det mycket carnival och circus i huvudet på mig.

Postat av: Ninni
Publicerad 2011-07-10 11:48:29

Åh, alla bilderna är som godis för ögonen. Wow!

Postat av: Tina (Beleza)
Publicerad 2011-07-10 11:48:54

Fullkomligt underbart! Som strössel liksom och vilken kul effekt det blev med röd botten.

Postat av: Pamsan
Publicerad 2011-07-10 12:41:40

Det där lacket fick jag hem förra veckan. Annorluna och roligt tycker jag. Ser bättre ut på naglarna än jag trodde. :) Men är det något jag blir hänförd av i detta inlägget så är det armbandet. Du har härmed övertalat mig att börja bli pysslig. fniss Först ska jag på en veckas semester. Om min plånbok inte gapar tom efter det måste jag handla pysselgrejer. :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-07-10 13:11:06

Oj vilket crazyglitter:) Och vad fint armbandet var! Ett sånt skulle jag vilja ha, kan du inte göra ett sånt till mig?

Postat av: Lina
Publicerad 2011-07-10 15:48:43

Ja det var väl det jag visst, jag måste ha detta lack.... Satt för några dagar sen och funderade om det verkligen var nödvändigt och det ser jag ju att det är. Supersnyggt.Armbandet är fantastiskt fint! Hmmm jag ska börja med att prova att göra mina hängen och tycker jag att det är roligt så beställer jag nog armband och ringmaterial.

Postat av: Samantha
Publicerad 2011-07-10 16:00:58

Otroligt fint armband !

Var köper du dina glascabochoner??

Postat av: Liza
Publicerad 2011-07-10 17:33:14

OOOO så häftigt snyggt lack vill ha..

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-07-11 11:00:02

Härligt nagellack, och så vackert armband! Man kanske ska pyssla lite själv till semestern =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-07-12 17:56:10

Andrea! Beadaholic.com har armbandet.Nailtastic! Tycker jag med!Marie-Louise! Ja, man blir det! Det är roligt med glitter!Kerstin! Ja!!Cactus! Men det behövs ju inte för att det är samma som på naglarna. :DAnnie! Tack!Chaosophia! Beadaholic har armbanden. Jag har gjort två men kommer nog göra ett par till. Egentligen det enda jag gjort som känns gediget och "snyggt" på riktigt. :DNinni! Tack!Tina! Ja, man måste ju våga prova över annat än svart. :DPamsan! JA, det är roligare än man tror när man ser det i flaskan!Emma! Vi får se...Lina! Det är roligt men armbandet är mitt enda smycke som känns vuxet och snyggt "på riktigt".Samantha! På eBay från olika säljare.Liza! Det är lätt att ordna. säljs, billigt, från BeautyJoint.Roxcat! Ja, pyssla!! det är så roligt att se vad andra skapar.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela