Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Obsessive Compulsive Wasabi

Publicerad 2011-01-18 20:51:00 i Naglar i grönt,


Jag har j nyss visat ett grönt med gul bas så jag kör stenhårt vidare på den linjen. Inte så lika ändå, eller vad tycker ni? Det här är ju i en helt egen liga! Jag har haft turen att få göra ett decant-byte med allas vår Alizarine-Féline och fick önska mig tre av hennes lack i 5ml flaska. Det blev bland annat den här, Obsessive Compulsive Wasabi. Jag har ju aldrig haft chansen att prova OC-lacken så det uppskattades verkligen att jag fick möjligheten så här.


Wasabi är väl självförklarande vad gäller färgen? Gulgrön, vad annars?Krämlacket är lite tjockt i konsistensen, vill bubbla lite när jag är för snabb mellan lagren och det är lite strimmigt till att börja med. Fyra tunna lager krävdes för full täckning och de första två lagren var ganska strimmiga men det tredje jämnade ut det hela och med det fjärde blev det en väldigt jämn och fin yta där jag inte skyndat mig för mycket och lagt för tjockt av lacket.

Glansen är fin och färgen härligt obestämbar, gulgrön eller gröngul? Jag kallar den grön tillsvidare, men den skulle kunna placeras under gult också. Definitivt ett lack man ser.

Kommentarer

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2011-01-18 21:38:36

Gosh, vilken färg, den här skulle jag nog faktiskt fega ur att bära, jag är inte lika modig som du :-)

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-01-18 21:50:52

Jag tycker att den är gröngul =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-18 22:32:02

MAkeupoholic! Hahahaha! Ja, man får inte ha en alltför strikt arbetsplats kanske...



Roxcat! Jag tycker en är läcker!! :D

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-01-19 18:50:34

Älskar den här färgen, den är så udda och det är ju lika med bra i min bok!

Postat av: nailspotting
Publicerad 2011-01-19 20:39:05

Jag ska alldeles snart göra en beställning hos OC, hint hint :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-19 22:17:47

Nailtastic! Den är verkligen speciell! Är jättenöjd med att få prova den!



Nailspotting! Aha... Kollade precis deras hemsida men Blackboard är o/s... Vill ha Blackboard och Swamp Thing, så klart.

Postat av: nailspotting
Publicerad 2011-01-25 19:06:17

Mailade med OCC och de vet inte när de får in Blackboard igen men jag ska ändå göra en beställning så vill du ha Swamp Thing, sig till :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela