Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Models Own Cherry Pie

Publicerad 2011-01-07 23:18:00 i Naglar, vampy,


Första lacket jag testar av märket Models Own är mörka och vampiga Cherry Pie. En svärtad mörkröd med skimmer. Inte så unik men fin ändå.


Som vanligt är ljuset kasst. Det snöar som bara den här när jag fotar det här lacket. Skimret kommer alltså inte till sin rätt. Det är ett ganska tjockt lack som täcker med ett rejält lager eller två tunnare. Torktiden är lite seg men okej. Ja, lacket är väl okej på alla sätt men knappast så där helt enastående.

En bild under lysröret avslöjar hur mycket skimmer det faktiskt finns i det här lacket.

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-01-08 10:34:14

Fint!

Postat av: Veronica
Publicerad 2011-01-08 12:51:45

Den här gillar jag men Beth´s blue gjorde inget för mig.. Tell me, models own vad är det för märke+ Det har jag missat helt...

Postat av: Wolfie
Publicerad 2011-01-08 13:53:01

Jag har beställt refillen av Poshé från Head2Toe och då blev frakten (tillsammans med det andra jag beställde) 22USD istället för vanliga flatare 12 + nånting. Det tycker jag inte är så farligt alls.



Sucktar fortfarande efter Nubar till överkomligt pris. Har lovat mig själv att jag ska 4 fyra flaskor till att börja med LOL.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-08 14:20:57

Kerstin! Helt okej!



Veronica! Engelskt märke med smink och nagellack. Första gången jag beställer från dem så jag vet inte så mycket.



Wolfie! Ja, jag har beställt från H2T när jag har köpt refiller jag med. Nu köpte jag från eBay den här gången. Jag vill alltid hellre köpa lack när jag är hos e-tailers. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela