Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Manhattan #78T

Publicerad 2011-01-14 17:00:00 i Naglar i blått,


För att få undan lite av de "tyska" lacken så ställde jag mig på balkongen och swatchade en lördag. Här är en av de snabbswatcherna, Manhattans aningens petroltonade blå krämlack med det fantasifulla namnet #78T.
Mer blått alltså, men med en grön underton. Ett lager lack ser ni på bilderna och det är inget överlack. Det torkar fort och är enkelt att måla med.

Kommentarer

Postat av: nailsbybellan
Publicerad 2011-01-14 23:03:57

Jawohl! Det var en fin blå. Europeiska producenter av budgetlack verkar ha pratat ihop sig om att ha nr alternativt inget namn alls. Väldigt fyndigt..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-15 09:42:41

Nailsbybellan! Visst är det trist med dessa tråkiga siffror...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela