Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Stjärna i det blå

Publicerad 2011-12-15 20:48:57 i NailArt,

Mer blått och dessutom med mina sista guldsnöstjärnor. Jag älskar de här snöstjärnorna. Men, sånt är livet, ibland måste man använda upp även det sista av något man gillar. Jag hör köpt flingorna från www.nailshop.se förra vintern men i år såg jag dem inte där. Köpte de vita istället, så jag har något. ;D
Det här är några bilder tagna med blixt medan jag satt och väntade på bussen. Inte systemkameran, som ni förstår, utan den lilla skitkameran. Ni kommer inte få bättre bilder av den här manikyren, tror jag, så vi kör på det här. Det är väl okej. Det är alltså gulddekaler över en manikyr med mörkblå, underbara Up All Night från China Glaze. Ser ni att det skrynkligt på något ställe och att det bubblat på tummen? Ja, jag hade lite problem med att få det att torka och var rätt sur ett tag, speciellt som det inte är normalt för Up All Night att vara så besvärlig. Sen kom jag på att jag inte överlackat med Seche Vite på alla naglar. Satt och skrev mail och tittade på Batman Begins samtidigt som jag lackade naglarna och koncentrationen var lite bristande.

Eftersom det är mina sista guldfligor tänker jag bära det här så länge jag kan. Det kan alltså komma en uppdatering med en "riktig" bild tagen med min stora kamera, men det är inte säkert för är det slitnare då så skiter jag i det. Än så länge ser det ju okej ut även om det inte är första dagen på manikyren.
Här kommer bilder tagna i det ljus som fanns när jag klev av bussen en kvart efter de första bilderna togs. Kul va? Snacka om att det blir skillnad fort på ljuset. Var kolsvart som mitt i natten när jag började gå mot bussen. Hur som helst, det är ju inte maximalt ljus och som sagt en skräpkamera, men det är ju som det är så här på vintern. Man får vara glad för alla bilder som är presentabla. Och jag vet att jag har fnasiga och såriga nagelband. Det är en sådan period, helt enkelt. Det lustiga är att det bara är på fotohanden jag har den här graden av fnas...Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-12-15 22:10:53

Fantastiskt fint!

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-12-15 22:46:25

Oh så vackert! Galet fina snöflingor! Jag ska lägga ut mina ikväll också tänkte jag:)

Postat av: Sanna
Publicerad 2011-12-15 23:48:16

Älskar!

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2011-12-16 06:15:12

Jättefint med snöflingorna över blått nagellack! Jag önskar vi hade snö nu när det närmar sig jul :)

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-16 06:47:35

Kerstin! Visst är det fint!Emma! Ja, det är synd att jag inte fick tag på mer flingor i guld...Sanna! Jag med!MNPO! Jag gilar också de här flingdekalerna. De är verkligen både enkla och snygga.

Postat av: Annie
Publicerad 2011-12-16 07:33:47

Det var jättefint!

Postat av: Anna K
Publicerad 2011-12-16 08:33:07

Hej. Har du provat Konad plattorna, då har du mönster för evigt och finns en massa konad nagellack både klar & glitter:-)

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-12-16 08:40:10

Superfint med snöflingor i guld på blått! Jag är mäkta imponerad att du använde upp de sista flingorna faktiskt. Det hade inte jag klarat!Och wheeeeeee, BATMAN <3

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-16 17:06:20

Annie! Jag är väldigt nöjd!Anna! Ja, jag har konadplattor och konadlack och jag hatar konad. Jag är skitdålig på det, det är kladdigt och blir aldrig så fint på mig som jag skulle vilja. :DChaosophia! Jag är också imponerad av mig själv. Att jag inte lät de ligga i sin ask och vänta på ett speciellt tillfälle är fantastiskt. Men jag kan inte förmå mig till att ta av det.

Postat av: Nicole
Publicerad 2011-12-16 20:40:11

I just LOVE Up All Night, it's so pretty and a perfect base for the snowflakes!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-16 22:23:11

Nicole! Up All Night is such a great polish! I love it!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela