Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

MNY 469

Publicerad 2011-08-14 07:52:00 i Naglar i brunt,greige,beige,


Japp, här kommer det sista av mina randomlack. Bruna MNY 469. Det hade skiktat sig rejält i lådan, jag kunde inte ens skaka ihop det helt som ni ser, men färgen är väl en trevlig mellanrostbrun (inte rost som på järn utan mellanrost till skillnad från mörkrosa på kaffe även om den orangefärgade fällningen kan föra tankarna till rost på järn också...) med mycket skimmer.

Den här gången ska jag även länka till mitt första inlägg med det här lacket. det glömde jag med Stella igår. Ska kankse lägga till det. Gillar ni länkarna så ni kan titta bakåt eller är det onödigt för er? Jag gillar det för annars måste jag börja söka i bloggen alla fall när jag tittar på mina inlägg.

Två lager, bra konsistens men jobbig pensel. Ett ganska okej lack även om brunt sällan får mig att gå i spagat av lycka. Vad tycker ni? Är den härlig eller bara tråkig? Använder ni bruna nagellack? Jag kan få ryck då jag älskar brunt som omväxling och vissa bruna nyanser är helt underbara men vissa är verkligen bara trista. Vissa supersnygga bruna är ju Anastasia, Raspberry Truffle, Ingrid och krämlacket Passion4Fashion. När jag tänker efter kommer jag på flera bruna jag har gillat och så har vi ju alla fina i gråbrunt, brunbeige och vad det nu är. Vilka bruna gillar ni?

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2011-08-14 08:33:43

Jag är inte speciellt kär i bruna lack. Jag har ett par och några av dem är faktiskt riktigt snygga, men jag trivs inte riktigt i det

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-08-14 09:15:42

Jag har inte så många bruna som jag gillar. Ogillar dem inte heller, men tycker ofta de känns trista. Men jag gillar faktiskt OPI Suzi Loves Cowboys och Raspberry Truffle är också fin. Det här tycker jag ser supersnyggt ut, måste nog köpa det!

Postat av: Ann
Publicerad 2011-08-14 10:28:46

Det som är härligt med lack är ju att man kan variera sig! Vill man vara diskret men ändå fin finns det många bra färger. Vill man skapa uppmärksamhet finns det andra :-). Detta skulle jag klassa som snyggt vardagslack.

Postat av: Pamsan
Publicerad 2011-08-14 10:39:51

Vilken härlig glans. Lacket påminner om något annat lack, Side Saddle? Kan de vara lite lika? Eller det kanske är mörkare? Jag faller ofta för bruna lack när andra visar upp dom men när jag väl får hem dom så blir de stående. Kanske är brunt inte tillräckligt rafflande. :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-08-14 12:22:18

Kajalen! Visst är det konstigt att brunt ska vara så svårt...



Nailtastic! Ja, det lite orangetonade skimret gör det speciellt.



Ann! Ja, men det är inte min vardag... :D



Pamsan! Kanske är det så men vissa bruna är ju väldigt vampy och borde ju gå hem även för en tjej som mig.

Den liknar inte Side Saddle, enligt mig, då SS har lila i sig och den här är brun med orange i sig.

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-08-14 13:10:09

Jag är inte mycket för brunt heller, men det där var snyggt för att vara brunt. Annars håller jag med Pamsan, det är snyggt på andra men inte på mig själv :p

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-08-14 15:07:44

Jag tycker att bruna lack kan vara hur snygga som helst, men ändå har jag inte speciellt många som är riktigt brunbruna. Ingrid är nog den enda jag kan säga på rak arm just nu...

Har däremot nyss fått hem ett brunt lack från Zoya som jag inte målat med än, men det kommer nog snart!



Och jag gillar länkarna till gamla inlägg jättemycket! Ibland är det jobbigt att leta rätt på dem, men jag tycker att de gör mycket nytta.

Postat av: Liza
Publicerad 2011-08-14 20:01:48

Detta här är oxo en fin färg tittat på det flera ggr

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-08-14 20:43:53

Cactus! Ja, det är snyggt men brunt är inte den första färgen på favoritlistan för någon av oss, tydligen.



Chaosophia! Vilket brunt från Zoya? Jag älskar Anastasia och har Kalista och en till som jag glömt namnet på som också är fina.



Liza! Ja, den är inte dum.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-08-14 21:12:19

Jag tyckte den var fin. Har inte haft brunt på länge men kan tänka mig denna...

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-08-14 21:21:26

Mycket vacker höstfärg!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-08-15 00:09:37

Codie! Det ser mer gråbrunt än rödbrunt ut i flaskan i alla fall, så jag tror det kan falla mig i smaken sen!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-08-15 06:35:10

Emma! Det är en ganska vacker färg i sig men jag faller inte för den på mina naglar ändå.



Kerstin! Absolut en fin höstfärg.



Chaosophia! Aha! Den vill jag se på dig så snart som möjligt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela