Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Layering med Jade Sparkle och UFO

Publicerad 2011-08-27 09:06:00 i Naglar - glitter för layering,


Dags för att fiska lite i det enorma arkivet som den här bloggen begåvats med. Ett av vårens favoritlack 2011 har varit ett lack från våren 2010. China Glaze Peachy Keen. Superfint ju, vilket jag inte hade trott då persikotoner inte brukar vara min grej. Här är det alla fall tillsammans med CND Effects Jade Sparkle. Det blir mindre grönt på PK och mer guldigt, men fint ändå.

Som vanligt kan jag inte låta saker vara utan dammade även på ett lager av Sinful Colors UFO. Ett glitterlack med oregelbundna glitter som reflekterar ljuset i olika nyanser.

Det är mindre glittrigt än man kan tro av att se flaskan. Här är det ett lager över den manikyr ni ser ovan. Ganska diskret ändå, eller vad säger ni?

Kommentarer

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-08-27 13:02:12

Riktigt somrig färg, det är så kul när man får fram nya nyanser med kombinationer av lack :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-08-27 19:43:58

Cactus! Ja, men det här blev ingen favorit.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela