Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

LA Colors Magnetic Force

Publicerad 2011-08-16 06:24:00 i Naglar i korall&persika,


L.A.Colors Magnetic Force är ett korallfärgat skimmerlack som inte är jättetäckande, det ni ser är tre lager på bilderna, men ganska fint. Det har en saftighet över sig och ett guldskimmer som inte är uppenbart i alla ljus men som syns i solen eller även i indirekt ljus som är starkt nog.

Det kräver alltså tre lager för den täckning jag har här. Det flyter ut bra på nageln och torkar fort. Helt okej men kanske inte så där magiskt. Ett mellanlack. Inte magnetiskt direkt...

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2011-08-16 08:39:57

Fint! Guldskimret frestar verkligen mig :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-08-16 19:47:46

Kerstin! Jaså? Ja, det är ju superbilligt så du kan ju slå till om du handlar på cherry culture.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela