Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Frankenlack "Air and Darkness"

Publicerad 2011-08-24 20:59:00 i Nagellack jag frankat, Naglar - holografiska lack,


Okej, jag vet, jag har gått överstyr med det här bildspammet. Det är min egen skapelse så jag har svårt att kasta någon av bilderna. Dessutom är det mitt bästa svarta hololack. Det är svart nämligen, och täcker utan problem med två tunna lager eller ett flödigt. Det är regnbågar i massor i solen och det ser ut att vara "linear". Vad jag använt? Jo, lite Siw och lite FYI samt svart och ofärgat lack. Jag är oerhört nöjd med resultatet!


Eftersom mitt dämpade grågröna som jag gjorde samtidigt fick namnet Herne the Hunter så kommer det här få heta Air and Darkness. Passande och lagom magiskt för ett regnbågslack i svart, eller vad säger ni! Nu måste jag klura ut bra namn på min egenfrankade röda holo också...


Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela