Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Pasha

Publicerad 2011-04-05 20:35:00 i Naglar i brunt,greige,beige,


Jag tänkte visa ett av mina miljoner arkivinlägg så att ni inte somnar här på bloggen. Zoya Pasha är en gammal goding från före den greigefärgade trenden slog igenom. Det är ett ganska mörkt beigefärgat lack med gråton och massor av silverskimmer. Snyggt men jag trodde nog det var lite mer grått innan jag fick hem det.

Tre tunna lager av lack och mjukt gråsilvrigt skimmer som ger ett disigt intryck. Inte så illa, eller hur? Okej, inget vårlack, men det var inte vår när jag bar det. ;D

Kommentarer

Postat av: Katrin
Publicerad 2011-04-05 22:10:46

Påminner om lacket Decorous från Rescue Beauty Lounge? :)

http://www.temptalia.com/rescue-beauty-lounge-decorous-nail-lacquer-review-photos-swatches

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-06 20:09:37

Katrin! Mycket möjligt men jag är inget stort fan av RBL. Zoya är bättre och billigare!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela