Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

CND Effects Sapphire Sparkle

Publicerad 2011-04-22 09:51:00 i Naglar - glitter för layering,


Nej, jag har inte lackat om naglarna till detta idag, jag har fortfarande påsknaglar i ljusgult, men jag tänkte ändå hålla igång bloggandet lite med några nya inlägg om än med "gamla" manikyrer.

CND lanserade ju för över ett år sedan sitt nya system med effektlack i olika färger så man själv kunde para ihop olika färgade krämlack med det skimmer man ville ha. Olika grovlek på skimret och olika nyanser innebär oändliga möjligheter för lackälskaren att variera sina dyrgripar och förändra eller piffa till olika manikyrer. Jag var tveksam. Det låter himla bra men jag orkar ju inte ens plocka fram mina miljoner glitter top coats. Skulle jag verkligen ta fram olika skimmer och toppa mina lack med? 

Till slut blev jag för nyfiken och med en order till www.beverlybeaute.com som mest innehöll handkräm, också dem från CND, så gav jag efter och kastade ner två skimmer. Sapphire och Jade Sparkle. De blev liggandes länge. Jag köpte dem innan jag flyttade och de låg i kartongerna med sina små bubbelplasttutor. De låg i sin låda när jag väl flyttat in i samma tutor av bubbelplast. Ja, så fortsatte det till dess jag skulle på semester nu. Jag hade köpt lite Zoya till mamma som hon skulle få, även de i små tutor av bubbelplast då de var ouppackade, och Sapphire och Jade Sparkle slank alltså med i samma tag som dem när de skulle kastas ner i väskan. När jag packade upp hittade jag dem och bestämde mig för att prova alla fall ett av dem. Det blev läge när jag provade Zoya Summertime. De flesta av lacken från den kollektionen swatchade jag bara helt snabbt för att kunna sortera in dem på sina platser efter påsk, men Areej bar jag en dag som manikyr. Dag två, innan jag bytte lacket, testade jag det med ett lager Sapphire Sparkle över. Snyggt! Det gör verkligen en dramatisk skillnad och lacket ser flötsligt helt annorlunda ut. Jag kanske är omvänd, vi får se om jag orkar använda dem lite mer här nu framöver, för gör jag det ska jag ha fler färger! Jag funderar redan på rött, guld och kanske lila... :D

Vad tycker ni om CND Effects? Provat? Gillat? Kanske nyfiken? Berätta!

Kommentarer

Postat av: Caroline
Publicerad 2011-04-22 11:42:22

Kommer lägga CND Effects på minnet! absolut

Postat av: Andrea
Publicerad 2011-04-22 11:55:46

De är absolut vackra!

Själv har jag Amethyst Sparkle, som är lite "diskretare"än de flesta, superfin.

Och så har jag Teal Sparkle som man bara kan (eller iaf kunde) köpa i duon jag tror hette "Night Factory". Superb duo! Teal är GORGEOUS och har mycket mer skimmer. Båda är så fina över svart t ex.!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-22 12:46:44

Caroline! Ja, det är inte så dumt egentligen.



Andrea! Låter bra! Teal Sarkle lät extremt lockande... Fan, jag vill ha alla dessa lacken nu.

Postat av: Caroline
Publicerad 2011-04-28 18:32:12

Jag köpte något liknande från Claudia cosmetics istället, kostade mig bara 9 kronor! ska lägga upp någon swatch i bloggen snart och det gav liknande effekt så jag är nöjd!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela