Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Caymen Coral

Publicerad 2010-09-14 11:39:47 i Naglar i korall&persika,


Ska vi muntra upp oss med lite sommalack så här mitt i september? Det ligger ju en del sådant kvar i mitt arkiv. Jag behöver alla fall muntras upp för jag är sämre igen. Mer feber, mer hosta, mer ont i halsen... Blir hemma från jobbet imorgon också, vilket är jättejobbigt både för att det blir tråkigt att vara hemma länge och för att lönen tar så mycket stryk. Inte roligt alls det här. Nå, jag ska inte klaga för många har det värre. Vi tittar på det där lacket jag pratade om istället. Nubar Caymen Coral är underbart korallrött och, som nästan alltid när det handlar om Nubar, helt underbar att lacka med!


Här ser ni två lager av Caymen Coral och två lager överlack, Nubar Diamont och så Seche Vite eftersom mitt Diamont slutat snabbtorka. Formulan är som vanligt bra och det lägger sig jämnt och fint över naglarna. Ett utmärkt lack på alla sätt! Gillar man korall är det här ett ypperligt lack! Ja, hela kollektionen är faktiskt bra, tycker jag. Jag har gillat alla lacken och lyckats överraska mig själv med denna förtjusning i korall.


Ja, jag bildspammar, jag vet. Men jag gillar det som ni vet. Lite skugga, lite sol, lite olika vinklar. När Nubar släppte sin Coral Collection var jag inte så imponerad. Inte mina färger tänkte jag. Efter ett tag så började jag dock titta på lacken med större och större intresse och till slut ville jag ha den. Hela kollektionen. Emma tyckte jag skulle satsa på Cleopatra kollektionen istället, den lila, och det slutade med att jag fick hem båda kollektionerna. Den här är definitivt min favorit av dem! Det mäks väl bland annat på att jag faktiskt har gjort en sammanfattning på den här kollektionen men inte på Cleopatra. Vad tycker ni om korall? Gillar ni färgen? Jag är väl inte helt överens med Nubar om att alla lacken i kollektionen är korallfärgade men vad vet jag. Jag har inte tittat på koraller från de specifika rev som de döpt lacken efter så de kankse stämmer perfekt färgmässigt. :D 

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-09-14 13:06:27

Jättefint! Verkligen uppiggande färg =) Vad är det för eländiga förkylningar vi åkt på?! Jag är inte heller ett dugg bättre, bara sämre =(

Postat av: Aila
Publicerad 2010-09-14 13:47:46

Mama mia, vilken färg....VILL HA!!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-14 16:10:33

Kerstin! Visst är det galet segt med den här förkylningen. Orkade knappt till posten tre minuter bort... Usch. Har sovit massor men inget hjälper.



Aila! Ja! visst är den härlig!

Postat av: Maria, Hjärterdam
Publicerad 2010-09-14 19:37:18

Oh, älskar färgen!! =)

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-09-14 23:15:12

Jag älskar korall, men har ändå ganska få korallack i min samling. Den här var jättefin!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-15 08:09:53

Maria! Jag med!



Nailtastic! Det här är ett av de allra finaste!

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-09-15 15:52:10

Jisses vad snyggt det där är på dina fingrar!

UnderbarT!

Postat av: Clara
Publicerad 2010-09-18 20:55:58

Faller mej helt i smaken. Skriver ned på önskelistan..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-19 08:27:42

Clara! Det gör du helt rätt i!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela