Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Jitterbug

Publicerad 2010-09-05 21:37:57 i Naglar i svart, grått, silver,


Jag tänkte slänga ut det sista av lacken från Vintage Vixen så jag kan visa sammanfattningen av kollektionen och gå vidare med att visa Wicked och Venetian Glass. Det här är alltså inte dagens lack men kan väl ändå ses som aktuellt? ;D

Jitterbug är det stålgrå lacket ur China Glaze Vintage Vixen. Det påminner om OPI Lucerne-tainly Look Marvelous men är något ljusare. Snyggt det med men LLM är nog min vinnare av dem båda vad gäller färg. Fast ärligt talat, skillnaden är inte dramatiskt stor. Jitterbug är dock opakare och lättare att måla med.


Två lager lack, enkelt att applicera och med god torktid. Inget problem alltså. Alla Vintage Vixen har varit härliga på det sättet. Utmärkta lack! Dessa borstade stållack är också favoriter för mig, jag är förtjsut i grått och silver och gillar det här lite gunmetalgrå. De får gärna vara många i min samling.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-09-05 21:58:39

Ett fint lack, men det verkliga suget infinner sig bara inte...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-09-06 06:02:09

Emma! Nej, den är lite tråkig eftersom den är så lik LLM.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela