Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Pure Ice Calypso

Publicerad 2010-10-23 11:43:00 i Naglar i blågrönt&turkos,


God morgon! Eller god dag kanske man ska säga. Jag vaknade nu, halv tolv på dagen. Minns inte att jag sovit så länge sedan jag var tonåring. Nå, det var säkert någon mening med det och jag är fortfarande trött och sliten efter min långa förkylning. Eftersom jag visade smink igår så kan ni väl titta på matchande naglar idag? Calypso från Pure Ice fick jag i ett byte med Kellie Gonzo som driver bloggen Also Known As... lite tidigare i höst.

En underbar färg, eller vad tycker ni? Aquablå brukar jag kalla den här typen av färger. Sjöjungfrublå kanske kan passa också. En turkosblå med havsgröna undertoner?

Lacket är lite tjockare i konsistensen och något segt att torka, som ni ser av hacket jag lyckades åstadkomma. Annars är det inga konstigheter. Finishen är underbart "glasig" och det kräver tre tunna lager för att täcka. Jag är förtjust!

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2010-10-23 13:14:22

Jag har flera Pure Ice-lack på min önskelista men jag vet inte alls hur jag ska få tag på dem :(

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-10-23 17:17:20

Härligt med sovmorgon! Älskar det! Lacket ser urfint ut!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-23 18:44:39

Kajalen! Finns nog inget annat sätt än genom att byta lack med någon från USA. Tyvärr.Ninni! Lacket är fint, definitivt.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela