Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Klean Color Catch Me

Publicerad 2010-10-02 15:10:17 i Naglar i blågrönt&turkos,


Klean Colors krämlack Catch Me är helt suveränt när man har bråttom. Det är ett lack som täcker med ett enda lager och torkar på minuter. Här  hade jag tänkt swatcha det så det är inget under- eller överlack, men jag föll för färgen och lät den sitta kvar en dag. Det höll riktigt bra. Inte så slitet och matt som jag väntade mig eftersom jag inte brydde mig om överlack när det redan var torrt. Så, ett lager lack alltså.


Enda nackdelen är att varje skavank i naglarna syns tydligt när det inte är underlack under det, men det kan man ju inte lasta Catch Me för. Nej, vill man ha ett rent turkost krämlack med superegenskaper ska man absolut kolla in det här. Dessutom luktar det som Basset's vingummin. Ja, ja vet, jättekonstigt, men det gör det. Som de svarta faktiskt om vi ska vara petiga. Som vanligt skaffade jag mitt Klean Color-lack från min nya favoritshop på eBay: le Polish Boutique.

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-10-02 20:24:42

Jag gillart!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-03 09:24:59

Ninni! Jag med!

Postat av: Linda
Publicerad 2010-10-03 23:06:41

jag med! poppig färg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-04 05:39:47

Linda! Ja, och ett så bra lack också!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela