Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Glitter Gal Dark Brown

Publicerad 2010-10-15 19:41:27 i Naglar - holografiska lack,


Glitter Gal är ett australisk märke som gör hololack i alla färger. De har både hologlitter och "äkta" holografiska lack och det här är ett av de med glitter i.


Dark Brown heter färgen och det säger väl i princip allt. Det är ett mörkbrunt lack med röd bas. I  det är det massor av hologlitter nedsänkt men effekten blir tyvärr mest spräcklig och silvrig på nageln. Det är inte lacket med stort L alltså. Tvärtom, jag är besviken. Förutom att glittret känns lite mesigt, på samma sätt som t.ex Cosmic från China Glaze glitterlack som de släppte förra året, så är det här dessutom ett segt och tjockt lack som inte är roligt att måla med. Minuspoäng för det. Det ni ser är två lager som dessutom är tjocka eftersom jag hade svårt att dosera vettigt på penseln. Nej, Gitter Gal kan så mycket bättre...

Ni ser att det glittrar lite i regnbågens färger men huvudsakligen silver? Nedan ser ni lacket i elektriskt ljus.

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2010-10-15 21:13:14

Så det fick komma fram ur arkivet nu :)

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-10-16 11:09:54

mja, ingen favorit direkt

Postat av: Karin
Publicerad 2010-10-16 12:39:27

Hej, hoppas det är ok att jag länkade till dig angående dina nubarswatchar? Kolla på nailmail.se

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-10-16 13:16:12

Åh, jag som precis tänkte att det där ser ju hur fint ut som helst!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-16 14:28:41

Kajalen! Ja, jag kom ju ihåg det nu!Sanna! Inte för mig heller.Karin! Visst, länka på du. :DNinni! Ja, man tycker ju olika.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela