Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Essie Great Expectations

Publicerad 2010-10-04 05:45:22 i Naglar i svart, grått, silver,


Essie Great Expectations har jag velat ha sedan jag såg Adrasteiahs bilder av det för många, många månader sedan. När jag hittade det på Le Polish Boutique så var jag så klart tvungen att slå till och här ser ni det på mig. Inte lika perfekt som hos Adrasteiah men en färg med potential att se oerhört fräsch och välvårdad ut.


Det här är tre lager. Ett lager är perfekt om man gör en fransk manikyr och vill ha en mjuk, lite gråtonad nagelbädd och två lager är snyggt om man klarar transparensen men det gör inte mina naglar, tyvärr. Mina naglar är hemskt missfärgade, speciellt tipparna, från den period jag hade NailTek II som stärkare/baslack. Nu använder jag Seche Rebuild och naglarna är betydligt mindre gulfärgade men det är svårt att helt undgå det när man använder färgade lack varje dag. Jag hade så klart kunnat buffa lite och fixat så men jag gillar inte att göra sådant "i onödan" och det är så sällan jag har så här ljusa, skira lack.

Tre lager ger alltså en opalglaslik, mjölkig gråton som jag tycker är riktigt attraktiv. Lacket är utmärkt i sina egenskaper och torkar fort. Rekomenderas varmt till alla er som vill ha diskreta lack. $5.00 hos "min" eBay-säljare, vilket är ett hyfsat bra pris för Essielack. Riktigt bra till och med!

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-10-04 08:14:27

Fint!

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-10-04 08:49:18

Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker... hmmm... en sak är iaf säker, du har jädrigt snygga naglar!

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-10-04 11:37:19

Det där ser riktigt fint ut!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-04 18:13:32

Kerstin! det är ju det! otroligt fint faktiskt!Ninni! det är nog lacket som gör dem snygga i så fall. ;DSanna! Det är ju det! Det är supersnyggt men vldigt diskret.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela