Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Positively Posh

Publicerad 2010-10-18 05:45:57 i Naglar i brunt,greige,beige,


En dämpad brun som påminner mig om You don't know Jaques från OPI men som är något ljusare. Samma lerton alla fall, samma brungrå glans. Det här är två lager och jag tycker det är en ganska okej formula men inte riktigt i klass med Color Clubs vanliga supersmidiga, tunna och pigmenterade lack. Lite tjockare, lite svårare att få jämnt. Torktiden är okej dock. Det är snyggt och jag gillar det men jag förväntar mig mer av Color Club eftersom de nästan alltid är perfekta att måla med.

Kommentarer

Postat av: Veronica
Publicerad 2010-10-18 14:42:46

Mycket snyggt! Undrar varför jag inte har det. Hmm

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-18 18:36:31

Veronica! Ja, det kan man fråga sig. Du borde ha det!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela