Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Soft Sienna Silks

Publicerad 2010-10-22 06:24:02 i Naglar i guld, koppar, brons,


Soft Sienna Silks är ett lack från We Adorn You-kollektionen som kom 2007. Det här är en fantastiskt fin kopparfärg tycker jag. Precis samma som mina föräldrars stora kopparbunke som de har ved i vid öppna spisen på landet. En färg som också är helt unik bland mina nagellack.


Kopparbrun alltså. Massor av skimmer. Massor av penseldrag... Det är en stor nackdel med lacket att man så tydligt ser strimmor och streck i det efter penseln. Det krävdes tre lager för att få det täckande och det är lite segt att torka. Jag kan ändå inte tycka illa om det. Det är en så speciell färg och det är ett så vackert skimmer i det att jag förlåter det dess sämre sidor men gör en mental notering att experimentera med layering så jag kanske kan få effekten och färgen men med färre lager. En slät yta under kanske också kan förhindra lite av penseldragsmärkena. Hoppas!

Köpte det från Le Polish Boutique men det finns att få tag på på andra ställen med.

Kommentarer

Postat av: Fia
Publicerad 2010-10-22 06:49:24

Vilket mysigt lack. En varm färg jag skulle kunna tänka mig att bära.

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-10-22 15:23:46

Snyggt skimmer! Ett lack jag helt har missat.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-22 16:51:15

Fia! Ja, det är så höstmysigt!Pamsan! Visst är det fint! Man missar lätt den här typen av färger för andra som lyser mer.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela