Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Golden Spurs

Publicerad 2010-10-03 09:32:57 i Naglar i guld, koppar, brons,


Jag fick en fråga för ett tag sedan om jag inte kunde göra en sammanställning av Rodeo Diva-kollektionen också så man får dem samlade. Jag hade redan startat då och samlat mina gamla bilder i ett inlägg men saknade Golden Spurs. Innan jag hann fixa det så var Scrangie framme och gjorde det inlägg ni efterfrågade, alltså sammanfattningen av Rodeo Diva. Nå, nu kommer min också. Och Retro Diva jobbar jag också på om ni undrar så håll ut så kommer det en sammanfattning av den med. Det roliga med det är att själva inläggen om lacken ännu är i arkivet. ;D


Golden Spurs är ful på mig. En ganska mörk kamelbeige färg med skimmer i. Jag tycker Classic Camel från Vintage Vixen klär mig bättre än det här. Nej, inte min favoritfärg. Men kul att ha kollektionen komplett. Det är tre lager av lacket, det har samma usla formula som alla China Glaze hade på den tiden med rinnande, pölande och kladdiga lack som torkar segt dessutom. I och för sig var den här formulan förhärskande överlag när alla blev B3F...
Hur som helst, jag hade tänkt bära detta som manikyr och se om jag vande mig vid färgen men så klart var det inte torrt efter flera timmar ens och så blev hela tummen ett dragspel. Nu vet jag inte vad jag ska ha för färg men häng kvar så kommer snart något spännande. :D

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-10-03 10:34:08

Jag skulle vilja ha alla kack från den här kollektionen, för jag älskar den banne mig. I övrigt känner jag inget särskilt för det. Lacket alltså.

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-10-03 11:45:48

Som sagt...jag gillar det. Det ser så härligt gyllene ut.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-03 15:41:18

Emma! Japp, så är det för mig med.Pamsan! Ska bli kul att höra vad du tycker sen när du provat det.

Postat av: kelliegonzo
Publicerad 2010-10-04 09:18:21

this took me forever to get but i am so glad i have it! i can't believe i don't have the whole collection yet, it's by far my favorite!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-04 18:17:01

Kellie! I bought the three missing from the collection this summer so now I have a full set!

Postat av: Ika
Publicerad 2010-10-05 10:18:22

Golden Spurs är inte så dumt tycker jag, men det är nog ett sånt lack som är finare på andra än mej. Jag har sex av lacken från kollektionen, så när jag såg Scrangies inlägg blev jag inspirerad till att lacka mej igenom dem. Jag har nu hunnit med fyra av dem, och alla har torkat snabbt som attans med ett lager Fast Forward ovanpå.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-10-05 17:51:43

Ika! Det är en underbar kollektion! Jag vill också lacka mig igenom dem men har en del oprövad jag ska ta mig igenom också. Nu är jag inte så inspirerad heller. Får hosta av ångorna och orkar inte vara uppe så länge att lacket hinner torka.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela