Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Aftermath & Centaur

Publicerad 2010-10-05 21:16:42 i Emmas FOTD 2010,

Här kommer en liten sminkning som jag hade för snart två veckor sedan när vi hade klinikdag och var ute och åt med jobbet. Det är en väldigt enkel sminkning, men jag hade väldigt bråttom då vi hade varit ute i svampskogen till ca 16.30 och middagen började 19.00. Sen ville jag inte vara allt för dramatisk heller, jag brukar bara ha en enkel bassminkning på jobbet och kände inte för att chocka på med allt för mycket färg bland mina kollegor, alltså gjorde jag en sminkning med vackra guldgröna Centaur från Taylor Made Minerals och fina kallbruna Aftermath från Gabrielle Faust by Overall Beauty.

Hyn

Foundation: Bare Minerals Fairly light

Concealer under ögonen: MAC Studio Sculpt Concealer

Concealer i ansiktet: Everyday Minerals Intensive Fair

Puder: Bare Minerals Mineral Veil

Rouge: MAC Mineralize Pleasantry (tror jag)

Ögon

Ögonbryn: Clarins Retractable Brow Definer 003
Ögonskuggsbas: GOSH Love That Beige

Ögonskuggor: Centaur Taylor Made Minerals Overall Beauty

Highlighter: Hourglass Sand Gabrielle Faust by Overall Beauty

Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack

Kajal: Elisabeth Arden Smokey Black

Mascara: L'Oreal Double Extension Beauty Tubes

Läppar

Läppglans: MAC Slimshine Bare



På en bas av Love That Beige ligger Centaur på inre halvan av ögonlocket och Aftermath på den yttre. Highlighter är Hourglass Sand och så har jag mascara, kajal och eyeliner på ögonen också. Enkelt, men ganska trevligt tycker jag det blev. Dessutom så gillar jag skuggorna väldigt mycket, Centaur är en av de allra grymmaste skuggorna jag vet, har ni inte testat den så måste ni faktiskt göra det, den är gudomlig, ingen skugga är så bra. Jag väntade själv himla länge med att köpa den för jag tänkte att äsch, så fantastisk kan den väl inte vara? Jag hade fel, gör inte om mitt misstag, köp Centaur! Även Aftermath är en alldeles strålande skugga, verkligen en perfekt neutral med härlig pigmentering. Dessutom är den rätt unik i min samling, vilket såklart är fånigt eftersom den är en neutral skugga som alla borde ha, men jag har inte alls många matta bruna skuggor faktiskt. Är ni sugna på att köpa så kan ni handla Centaur här och Aftermath här.

 

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-10-06 08:03:00

Verkligen fint! Jag brukar också vara lite försiktig med smink i jobbsammanhang =)

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-10-06 08:28:42

vackert!

Postat av: Aila
Publicerad 2010-10-06 10:03:57

Fint! Centaur är verkligen supersnygg!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2010-10-06 10:32:12

Nu blev jag sugen på Centaur! Det blir jag alltid när jag ser den i en makeup. Underbar makeup.

Postat av: Isabell
Publicerad 2010-10-06 12:28:28

Jättefint! Ja, Centaur verkar vara en riktig goding. Nästa skuggbeställning kanske blir från TMM då :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-10-06 19:08:43

Kerstin: tack! Haha, ja jag fegar gärna lite då. sen när folk är vana att se en på ett visst sätt blir det ju lite jobbigt att kliva ur mallen. Fast här hängde det nog lite på tiden med, lättare att lyckas med neutrala färger när man har ont om tid.



Sanna: Tack:)



Aila: Tack! ja det är den verkligen...



sminkjante: Tack:) men gud, har du den inte?! jag är chockad! Den måste du faktiskt ha, det är utan tvekan en av de bästa skuggorna jag vet... Lite tungblendad, men pigmenteringen är så fantastisk.



Isabell: Tack:) Centaur är fantastisk, borde vara ett måste för alla sminkgalna tjejer:) Nej men allvarligt, köp den, du blir knappast besviken...



Postat av: Ninni
Publicerad 2010-10-06 23:00:00

Wow, så jädrans läckert att man dånar!

Postat av: Nicole
Publicerad 2010-10-07 11:23:03

Jättefin sminkning :) superhärlig guldfärg som ger liv till en "vardags" make :)

Jag sminkar mig inte heller så mycket till skola och så jobb kan jag ju sminka mig mycket för att det är på kicks XD hihi

Postat av: Linda
Publicerad 2010-10-08 15:07:40

jättesnyggt, centaur är nog en av de finaste pigment jag sett (och har)

Postat av: Linda
Publicerad 2010-10-09 22:27:30

Först trodde jag att det stod att du hade varit ute i svampskogen med den maken. Inget fel med det men du hade nog varit den mest glamourösa svampplockerskan ever:D. Trots att det är en enkel sminkning med få skuggor ser den avancerad ut och något utöver mainstream make-uper.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela