Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

MNY #265

Publicerad 2010-11-27 12:47:00 i Naglar i rött,


Jag fortsätter med röda nagellack ur arkivet. MNY #265 är ett rosarött jellylack med glest spridda prismatiska miniglitter. Sött.


Ganska förskräckligt att måla med, mest på grund av penseln. Det krävs minst tre, kanske fyra lager, för att få en bra täckning på lacket. Lite segtorkat. Ganska fint. Inte så fint som jag hade trott. Det kunde varit mer gnistrigt tror jag. Det är samma koncept som Savina Purple Confetti men inte i närheten av lika snyggt och coolt.

Kommentarer

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2010-11-27 22:17:01

Jag har också det här och håller med dig i allt faktiskt. Men det är ändå nåt med det som jag gillar trots allt - det har en väldigt fin röd färg. Jag tyckte att det var trevligt att lägga ovanpå ett rött krämlack, då slipper man genomskinligheten utan får bara jellyeffekten och skimret!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-11-27 22:41:52

Makeupoholic! Vilken bra idé! Det ska jag prova!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela