Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Eyeko Military Polish

Publicerad 2010-11-24 18:23:00 i Naglar i grönt,


Varför inte titta på mer gröna lack som ju behöver komma ut ur arkivet. Just nu bär jag, för den som vill veta, Mummy May I, men det går ju inte att fota i det mörker som vilar över Stockholm. Här är det snö, snö, snö.... Och halt. Och blåsigt. Usch. Bättre då att se på lack jag använde tidigare i år och då blir det denna gång ett från Eyeko. Eyeko Military Polish är en snygg militärgrön som kanske inte är unik men fin ändå.

Det ni ser på bilderna är två medeltjocka lager av ett lite segapplicerat lack som vill bli aningens flammigt på naglarna. Kanske kan man undvika det med tre lager men då undrar jag om det inte blir väldigt mörkt? Man vill ju se att det är en grön liksom...
Det är alla fall fin glans i det och färgen är ju trendig och tuff. Och grön! Grönt är liksom alltid bra.

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-11-25 09:07:44

Grönt är alltid bra =)

Postat av: Nageldraken
Publicerad 2010-11-25 16:28:38

Helt klart, grönt blir aldrig fel! Det var dessutom ett fint grönt lack!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-11-25 16:41:03

Kerstin! Så sant!Nageldraken! Ja, det är jättesnygg färg men halvdan formula enligt mig.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela