Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Skate Night

Publicerad 2010-11-20 09:03:00 i Naglar i rött,


China Glaze Skate Night hör till Retro Diva-kollektionen. Min favoritkollektion tror jag, alla fall vad gäller lackens glöd och perfekta formula. Det här är de bästa China Glaze-lacken jag äger.

Skate Night är en kall röd med lila underton. Det är alltså en rödbetsnyans. Jag gillar dem. Emma hävdar förstås att det är en lila och inte en röd men i min bok är den röd.

Massor av skimmer precis som sina systerlack. En inre glöd i lacket. Mycket vackert!


Välpigmenterat, täcker på två lager utan problem, och det torkar snabbt med ett lager Seche Vite.

Kommentarer

Postat av: Linda Johansson
Publicerad 2010-11-20 13:46:21

Vilken underbar färg!

Förresten, vet någon där ute om man kan rädda ett härsket läppstift? Det smakar apa så jag vill/kan inte använda det men har inte hittat någon ersättare, älskar färgen.

Det är Guerlain så jag har inte råd med ett nytt och jag är ganska säker på att färgen har utgått.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-11-20 15:38:51

Linda! Den är ljuvlig!Läppstift som smakar och luktar illa kan man nog inte göra något åt. Micra så dödar du bakterierna men lukt och smak ändras inte.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela