Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Penny

Publicerad 2010-05-09 14:29:59 i Naglar i guld, koppar, brons,


Zoya Penny är ett lack jag aldrig skulle skaffat om det inte varit så att jag skaffat mig hela kollektionen. Jag har låtit bli att swatcha det dessutom för jag tyckte det såg så fult ut. Först tänkte jag lotta ut det på bloggen men det gjorde jag inte. Istället gav jag det till en kompis som provade det och hatade det och gav tillbaka det. Det blev återigen stående i en låda och dess öde var ovisst.

Så en vinterdag skaffade jag ett lack från L.A. Girls Rockstar som heter Electric Guitar som har samma kopparton med med glitter i. Det lacket är rätt skirt så jag beslöt att använda Penny under det. Projektet kom dock inte igång direkt utan lacken blev liggande igen. Koppar är verkligen inte min färg. Jag väntade faktiskt ända tills idag, 7/5 2010, innan jag provade denna vinnande kombination. Ni ska få se den alldeles strax. Innan jag kom till slutresultatet fotade jag dock Zoya Penny för sig. Tro mig, det var en överraskning att inse att det här lacket är snyggt!

Precis som Kalmia och Salma i samma kollektion är det ett helt enastående skimmer. Helt enastående!! Det är mulet idag men jag hoppas ni ändå får lite av en uppfattning om hur vackert det skimrar. Dessutom är färgen mer klädsam än jag hade trott.


Det är en ganska mild orangeguldig-koppartonad historia som glider på naglarna så smidigt som aldrig det. Det täcker med två lager, det torkar fort, det är fantastiskt! Jag hade inte trott att det skulle falla mig så i smaken. Jag kommer till och med ta med det på semestern tror jag för det känns som ett givet sommarlack. Överraskande fint alltså. Zoya Penny.



Kommentarer

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-05-09 15:54:17

Vad kul när ett lack överraskar så. Hoppade över det lacket eftersom jag tyckte det såg tråkigt ut. Men det ser ju himla trevligt ut på dina naglar. :)

Postat av: Sexy Sadie
Publicerad 2010-05-09 18:42:36

Jeg liker den veldig godt.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-09 18:56:02

Pamsan! Ja, jag hade nog aldrig beställt det heller om jag hade plockat bland lacken. Nu är den dock en av favoriterna!



Sexy Sadie! Ja, jag med!

Postat av: badbomben
Publicerad 2010-05-11 18:02:07

Hahaa, kul när lacken överraskar en! Väldigt fin nyans, jag gillar också!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela