Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Urban Decay Psychedelic Sister

Publicerad 2010-05-28 16:16:16 i Naglar i korall&persika,


Ur arkivet kommer det här inlägget. Det är ett par veckor sedan jag testade lacket och det är egentligen inget fel på den här färgen. Det är ett piggt och glatt korallrött lack som verkligen passar sommartid. Det har dock samma lite sträva, tjocka formula som systern Magic Bus. Tråkigt för annars är det här lacket helt klart ett av de snyggaste i den här färggruppen.

Urban Decay har alltså släppt en sommarkollektion, Summer of Love, och det här är ett av de lacken. Det är ett fantastiskt fint koralligt rött, som sagt, och det täcker med ett lager om man inte får det flammigt. Det är lätt hänt dock, då den tjocka formulan gärna drar med sig lacket i en liten vall. De svarta fläckarna kommer från Seche Vite-penseln som jag tydligen fått med lackrester i. Det ska inte ligga det här lacket till last så försök bortse från de skönhetsfläckarna.

Kommentarer

Postat av: Linda
Publicerad 2010-05-28 21:16:40

Vilket coolt namn! Snyggt me!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-29 09:34:59

Linda! Jag gillar det faktiskt en hel del. Enda hittills som jag tyckt varit okej i den kollektionen.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-05-29 15:59:40

Väldigt härlig och somrig färg.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-29 17:30:05

Emma! Ja, jag gillar också färgen.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela