Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

L'Oreal Glam Shine Reflexion "Sheer Cassis"

Publicerad 2010-05-31 17:49:14 i Läppar,


Underbart vackert är L'Oreals Glam Shine "Sheer Cassis"! Jag fick det av sötaste LipGloss Bitch och det passar mig perfekt! Lagom mycket färg, lagom mycket glans och inte ett dugg kladdigt!

Lätt att applicera, blir jämt och fint direkt, och som sagt, inte en klistrig yta utan mer en len och mjuk känsla. Glansen är inte superhög men lagom tycker jag. För mycket glans får mig ibland att känna mig som om jag gick runt och dreglade eller något. Svårt att förklara, men alla fall. Det här är bekvämt, bärbart och snyggt både till vardags och på fest. Man måste dock bättra på lite med jämna mellanrum för att behålla både färg och glans. För mig är det här en perfekt läpprodukt. Ny på favoritlistan!

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2010-06-01 13:57:52

Ser jättefint ut! Jag är hemskt sugen på persikovarianten.

Postat av: bella
Publicerad 2010-06-01 18:43:21

Verkligen snygg färg!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-01 20:39:09

Kerstin! Ja, alla Glam Shine är snygga! Det här passar mig perfekt!bella! Tycker jag med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela