Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Lippmanns Ruby Slippers

Publicerad 2010-05-07 19:17:15 i Naglar - flakes,


Oj, den här hade jag glömt... Det är ytterligare ett nagellacksinlägg i vårt röda tema. Ovanpå NYX Fire Amber tänkte jag att Ruby Slippers skulle sitta fint. Det blev alltså en uppfräschning av manikyren med ett lager av Lippmanns röda glitterlack.

Det är en mörk, ganska skir, bas i lacket och så en mängd glitterpartiklar i olika storlekar. Det glimmar väldigt vackert och ger en djupeffekt som är mycket attraktiv.

Jag gillar att använda det här lacket som här i layering eller i graderade glittermanikyrer. Det senare har jag gjort hela vintern. Det blir dock en lite skrovlig yta som kräver minst två lager överlack och det vill gärna äta glansen på överlacket efter ett tag.

Jag köper mina Lippmannlack från www.beautybridge.com som har massor av smaskiga saker man vill köpa. Lippmanns lack är dock i dyraste laget för min smak, men några har jag alltså inte kunnat låta bli, bland annat detta. :D

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-05-07 19:45:52

Fantastiskt snyggt! Påminner om Nfu Oh's 046 ovanpå ett svartgrått lack jag provade en gång. Ska nog köra den igen snart.

Postat av: Josephine (Makeuponista)
Publicerad 2010-05-07 19:48:58

Åh vad snyggt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-07 20:51:58

Ninni! Ja, i och med de stora flakesen blir det lite Nfu Oh-känsla.



Josephine! Japp!

Postat av: adk
Publicerad 2010-05-09 00:27:46

jag tror jag under mitten av 1990-talet suttit på en soffa i baren sjunde himlen som påminner om det här lacket. häftigt.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela