Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

L.A. Girls Rock Star "Supernova"

Publicerad 2010-05-24 19:05:03 i Naglar - glitter för layering,


Gammalt, gammalt inlägg men bättre sent än aldrig. L.A.Girls Rockstar lack är ju helt fantastiska! De har flera roliga accentlack eller vad man nu ska kalla det för och det här lacket, Supernova, är ett av dem.

Jag har fotat och fotat men inga bilder gör det rättvisa. Det går inte att få glittret att framträda som det faktiskt gör i verkligheten. Glittret ser ut som små silvertrådar och när ljuset träffar dem i olika vinklar tänds de upp och glittrar i regnbågens alla färger. De som inte lyser upp ser alltså bara ut som silver och gör att det blir en lite uppljusad effekt av lacket som är under. Här är det lacket Charcoal Pearl från NYX som agerar bas.

Ett lager glitter alltså, över det mörkgrå skimmerlacket. Visst blir det en rolig effekt!

Kommentarer

Postat av: Josephine (Makeuponista)
Publicerad 2010-05-24 19:09:17

Jättefin effekt, glitter fungerar alltid!

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-05-24 19:30:35

Superhäftigt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-24 20:48:39

Josephine! JA, glitter livar alla fall upp!Ninni! Det är roligt alla fall.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela