Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jämförelse mellan Blackened Bleu och Blk-Bila-Bong

Publicerad 2010-05-30 16:06:18 i Nagellack - jämförelser,


Barielle Blackened Bleu och China Glaze Blk-Bila-Bong. Blk-Bila-Bong på pekfingret och Blackened Bleu på resten av naglarna. De är vansinnigt lika. Jag körde på två lager och Blk-Bila-Bong är något skirare, som ni kan se, men i övrigt är de i princip identiska.
Rätt lika, va?

Kommentarer

Postat av: Kajsa
Publicerad 2010-05-30 18:17:27

Själv ångrar man stenhårt att man köpte Blackened bleu goenom Nailmail. Hade läst någonstans att de inte var så lika varandra, tji fick jag..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-30 21:02:40

Kajsa! Ja, hade jag vetat exakt hur lika de är hade jag inte heller behövt den. Den är dock lite snabbare på att torka och täcker bättre så jag har bestämt mig för att behålla den och använda den. Den blir ju en bättre version än Blk-Bila-Bong faktiskt.

Postat av: feline
Publicerad 2010-05-30 21:53:40

Tack! Du har räddat mig från min Blk-Bila-Bong-lemming! Jag har ju Blackened Bleu. Dessutom har jag NYX Girls Robotic, från nya linjen (fyrkantiga flaskorna) och den är också exakt, exakt, exakt identisk med tidigare nämnda. Samma hela skiten. :)(Ganska kul när man tänker på att ALU "skapade" en massa dupes. Haha! Haha. Haha. Nej, jag är inte alls skadeglad. ;D)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-05-30 22:33:56

De är galet identiska. Och snygga! Men jag behöver definitivt bara ett och jag fick hem Blackened Bleu i veckan...

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-05-30 23:01:13

Ja, de ser väldigt lika ut! men de är fina =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-31 05:56:48

Feline! Ja, jag håller med om att det är lite komiskt. Det är ju verkligen inte en helt unik kollektion som hon skapade, även om vissa lack så klart är det. Fast jag har tänkt på det där och frågan är hur ens egen kollektion skulle se ut. Man vill ju göra lack man skulle bära liksom. Fast det är klart, ett exakt likadant som favoritlacket hemma i Helmer verkar ju bra fånigt.Emma! Jag tror ni kommer trivas bra ihop!Kerstin! De är väldigt lika. Men många lack jag äger är det. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela