Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture for Men "Coal Miner"

Publicerad 2010-05-23 19:01:49 i Naglar i svart, grått, silver,


Så här ser mina naglar ut nu. Bort med hololacket och på med ett lite mer "mulet" lack inför måndagen. Coal Miner är ett snyggt, blågrått lack från BB Couture for Men's nya kollektion Regular Guys och det är en kollektion med många läckerbitar så jag rekomenderar att du klickar på länken! Själv äger jag alltså Coal Miner och även Mariner från den kollektionen och båda är underbara!


Två lager lack på bilderna men med lite tjockare lager hade jag klarat mig på ett misstänker jag. Det är lättlackat och behändigt på alla sätt. Lite segt i torkningen trots två lager Seche Vite överlack. Mer än en timme efter lackningen är det fortfarande lite tuggummiaktigt segt och mjukt. Färgen är dock så helt fantastiskt vacker att jag förlåter det. Det är alltså en skiffergrå färg med mycket blått i. Massor av skimmer som ni kan se om ni klickar upp detaljbilden. Elegant och sobert men inte tråkigt. En ny grå, eller blå, för mig och helt klart en av de vackraste. Perfekt en mulen dag som denna.

Kommentarer

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2010-05-23 21:06:30

Den gillade jag mycket, verkligen sober och snygg färg!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-05-23 22:36:13

Fin färg. Lite ovanlig blå känns det som. Eller gråblå...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-24 06:05:31

Makeupoholic! Ja, jag gillar också!Emma! Ja, lite speciell.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela