Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Fire Sparkles

Publicerad 2010-03-16 21:23:31 i Naglar i rött,


Nubar Fire Sparks är det röda glitterlacket ur Sparkskollektionen. Jag var verkligen sugen på att testa det, speciellt som jag är lycklig ägare till en uppsjö röda glitterlack från Viva la Diva till Lippmann, så det skulle bli spännande tänkte jag att se hur det stod sig mot dem.

Fire Sparks lider av samma problem som Night Sparks. Flera lager överlack och det är ändå en skrovlig yta. Den är dock något slätare än Night Sparks så det irriterar inte lika mycket. Dessutom har jag bara två lager överlack här så med ett tredje kanske jag hade fått det helt slätt. Problemet med det är att med så många lager överlack blir känslan lätt gummiliknande och risken finns att hela lacket lyfter från nageln och går att dra av i ett enda segt sjok... Jag vill ha Fire Sparks ett par dagar alla fall, så jag nöjer mig med två lager så länge.

Det är vackrare i verkligheten då det verkligen gnistrar i alla ljus. för det krävs dock överlacket. Utan överlack eller med bara ett lager så har man en mattare yta där det orangeröda inte kommer fram lika tydligt.
Jag gillar det ändå. Ja, det gör jag. Trots skrovligheten och alla överlackslagren så är det faktiskt fint. Sen är det ju ett plus att det räcker med ett lager glitterlack. Hade man behövt bygga färgen innan alla överlackslagren då hade jag slängt det i soptunnan direkt, men med ett, förhållandevis snabbtorkande, lager glitterlack och några lager överlack så har man ju en "normalmanikyr" avseende tid och energiåtgång. Att ta bort det kräver dock mer tid och energi. Night Sparks tog två bomullspad och 7-8 minuter när jag avlägsnade det igår.

Hallå igen! Uppdatering innan jag ens publicerat! Ett lager överlack till gjorde susen! Nu är det perfekt! Perfektaste perfekt!

Helt slätt!
Glödande gnistrigt! I love it!

Jag är stum av beundran! Och, eftersom jag trots min beundran tagit bort det, på tredje dagen och bara för att jag vill testa ett annat av dem, så kan jag säga att det räckte med en pad och fem minuter! Skaffa genast Fire Spark!!

Kommentarer

Postat av: Tintomara
Publicerad 2010-03-16 21:28:52

Det är verkligen otroligt vackert! Jag tänkte hoppa Fire sparks eftersom jag redan har flera röda glitterlack, men nu vill jag nog ha det i alla fall...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-16 21:51:15

Tintomara! Ja, det här är så himla fint att du måste ha det! Slår alla mina andra röda glitter!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-03-16 22:27:09

Det ser väldigt trevligt ut, och vilken fantastisk täckningsförmåga sen! Jag fick mina Nubar idag, de ser ljuvliga ut, jag är begeistrad! Måste testa, men får vänta tills efter torsdag för då ska jag ha work appropriate nagellack:)

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-03-17 00:05:19

Hmm... måste nog ha ett sånt jag med... ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-17 07:03:59

Emma! Vad bra att de kommit fram! Ser fram emot att se bilder på speciellt det lila!



Zizzie! Ja, det måste du!

Postat av: Linda
Publicerad 2010-03-17 08:16:35

en twinkle toes look-alike!!!

Postat av: Lina
Publicerad 2010-03-17 13:04:15

Ohh vad fint! Jag är sugen på de två lila lacken jag....Lila och glitter, kan det bli bättre?

Postat av: Ika
Publicerad 2010-03-17 14:14:39

T.o.m jag blir sugen på det här lacket - trots att jag i övrigt inte gillar rött på mina naglar! Blir nog tvungen att skaffa hela kollektionen :)

Postat av: marybeth
Publicerad 2010-03-17 15:55:09

Gah, jag får sluta kolla på dina nagelbilder snart. Jag får gigantiska cravings >_<

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-17 18:13:45

Linda! Men ännu glittrigare!!!



Lina! Ja, rött och glitter är ännu bättre! ;D



Ika! Ja, alla fall delar av. Jag har provat tre, håller på att testar mitt fjärde nu, och det jag testar nu är definitivt inte lika täckande. Det är det ljusare blå. Det rosa, Petunia, måste du dock ha för det är superfint!



Marybeth! Ja! Hurra! Då har jag ju lyckats! fast inte om du slutar titta så klart... Jag menar att jag lyckats få fram hur fint det här lacket är, för det är det! Jag älskar det!

Postat av: marybeth
Publicerad 2010-03-17 20:12:25

Det har du verkligen lyckats med! Jag älskar dina nagelbilder så kommer inte kunna sluta titta på dom men jag vill ju ha så många lack.. det blir jobbigt i slutändan.. :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela