Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Viva la Diva #23

Publicerad 2010-06-02 06:50:29 i Naglar i vitt, nude, beige,


Viva la Divas skimriga beigefärgade lack #23 har jag använt ett par dagar. Det är väldigt skirt, och ska vara det också, så jag har två lager av Color Clubs Coastal Cream under.

Japp, layering alltså. Först en täckande och opak bas av vitrosa Coastal Cream och ovanpå det två lager av det ljusa skimmerlacket. Va? Fyra lager? säger ni ni chockerat. Är det möjligt? Ja, faktiskt. Jag stod ut med att göra den här manikyren trots de många lagren för det torkade hyfsat bra alla fall. Ett hack fick jag i det, som ni ser, men jag tvingade mig att inte göra om allt.

Det ljusa, guldbeigefärgade skimret är väldigt trevligt. Det ger en sidenaktig yta, som underkläder. Bilderna gör inte manikyren rättvisa och jag måste säga att jag bar den i två dagar och många gav den komplimanger. Jag själv tyckte den var helt okej speciellt efter att jag lackat ringfingernaglarna med Astors flakelack också!

Flakesen är perfekta för de glimmar i guld och rosa, inte i grönt och orange som så många andra flakes. Hela manikyren fick ett lyft av glittret men jag orkade inte lacka alla naglarna med tanke på hur jobbigt det är att ta bort.

Några sista bilder. Alla bilderna är tagna dag två av manikyren.

Kommentarer

Postat av: Molly
Publicerad 2010-06-02 20:44:27

Hej, skulle bara vilja varna att på en av sidorna du har "the polish addict" finns det virus i. Min dator kunde stoppa den, men jag vet inte om allas kan, bara varnar :)

Molly

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-02 21:09:55

Molly! Okej! Plockar bort den länken eftersom den bloggen ändå ligger nere.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela