Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

L.A. Colors "Current"

Publicerad 2010-06-11 20:29:06 i Naglar i grönt,


Det här bar jag direkt efter att jag visade Jordana Rich Green, som ni förstår, så detta är ett arkivinlägg.

L.A.Colors Current är ett väldigt skirt skimmerlack i vårgrönt. Det är verkligen en vacker färg men som sagt, skirt. Jag provade på ett par naglar men gav snabbt upp, det handlar säkert om fem lager för total opacitet och det ville jag inte ge mig på. När jag hade lackat naglarna med Jordana Rich Green beslöt jag alltså fiffa upp en befintlig manikyr med två lager av Current och det är vad ni ser här.


Current får mig att tänka på OPI Electric Eel som ju har samma skirhet och som jag också använder till layering. Electric Eel är duokromatisk men det är inte Current. Current har dock en del blå flash som gör att den kan se lite duokrom ut ibland.

Lacket är väldigt tunt och väldigt lätt att lacka med. Det torkar fort. Det är vackert. Jag är ledsen att ni bara får det som layering och jag kan inte lova att jag någonsin kommer lacka med bara Current. Jag gillar verkligen inte att jobba med skira lack för jag sabbar ofta manikyren innan de hunnit torka med alla sina lager och då känns det så onödigt att ha lagt ner all den tiden.

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-11 23:00:00

Tjusig gröning, men trist att det är så skirt. Jag kan iofs stå ut med det om det är riktigt, riktigt unikt, men det här når inte riktigt ända dit.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-12 10:18:07

Nailtastic! Nej, det här är inte så speciellt, men å andra sidan kostade det typ 20 kronor, så vad sjutton... Det blir ju fint i layering alla fall.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela