Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Chopper Oil Spill

Publicerad 2010-06-08 06:28:50 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,


Superenkel sminkning. Jag har använt mig av några skuggor från Urban Decay, Sin i hudrosa, Honey i guldgult, Chopper i en sorts kopparrosa och så Oil Slick i svart. Jag jobbar alltså vidare på min "lära mig gilla UD" men även om jag inte kan klaga på just de här skuggorna är jag inte wow:ad heller.  De smälter ihop fint och har fint skimmer men det kan jag få från vilket mineralpigment som helst känns det som. Vad är det som ni som älskar UD tycker är så bra? Pigmenteringen är ju inte fantastisk i alla skuggorna, även om det är det i en del, och de är som de flesta andra skuggor att jobba med. Förpackningarna är i och för sig toksöta! Idag är det samma Ammo-palett som igår om ni undrar. Den är jäkligt snygg med sitt sammetstryck!

Grunden är en beigefärgad krämhighlighter från elf shimmering palette. Därefter lades Sin från frans till bryn. I globlinjen lades Honey och så Chopper på själva brynbenets kam. Svart flytande eyeliner målades dit och svart kajal som inliner och i fransrötterna under ögat. Med en snedskuren pensel målades sedan eyeslick runt hela ögat. Mascara och brynpenna, fullinserna i, och så var det klart.

Kommentarer

Postat av: Monica Hansen
Publicerad 2010-06-08 07:41:06

Supersnyggt!

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-08 07:50:46

Väldigt vackert! Supersnyggt till linserna. :-)

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-06-08 08:26:52

Supersnyggt! Jag tycker att det är konsistensen, skimret och färgerna som är speciella hos UD. Men jag jämför å andra sidan mest med andra pressade skuggor, eftersom jag tycker att det är för bökigt med lösa pigment...

Postat av: liloo
Publicerad 2010-06-08 09:44:28

this look makes you have cats eyes! Love it ;)

xoxo

Postat av: Emelie
Publicerad 2010-06-08 10:23:30

Gud vad häftigt med linserna till! Jag fick bilden av en lejoninna i huvudet. Läckert!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-08 12:33:33

Väldigt cool sminkning, den gör sig fantastiskt bra till de linserna! Sjukt snygg inramning verkligen...

Postat av: Nicole
Publicerad 2010-06-08 15:47:15

gillar den starkt...den är enklet men ändå djuriskt iaf din blick ;-) hehe

snygga skuggor

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-08 16:58:11

Monica! Tackar!



Nailtastic! Ja, man måste ju försöka få till något till fullinserna också. :D



Kerstin! Men även om man jämför med andra pressade skuggor (Coastal Scents Hot Pots, Make Up Store, Tigi t.ex) så är inte UD speciellt fantastiska. Jo, skimret. Många av dem är lite sammetslika. Men pigmenteringen är ju inte i närheten av MUS. Sen är basen väldigt viktig när man använder UD har jag insett. Olika resultat beroende på vad man har under.



Liloo! Thanks!



Emelie! Yay! Jag vill vara lejon!!!



Emma! Tack!



Nicole! Tack så mycket!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela