Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Blå dag med Barry M

Publicerad 2010-06-15 05:48:16 i Sminkans EotD,


Dags för lite blått igen, och för Barry M. Det är Dazzledust nr 23 som jag använt tillsamamns med lite Il Makiage Blue Smoke och elf Eye Transformer.

Grunden är en av krämhighlighterna i elf Shimmer Palette. Ovanpå den lade jag sedan Barry M #23 på hela ögonlocket. Den fick gå upp lite över globlinjen. Sen lät jag den tonas ut i Il Makiageskuggan och därefter i den lite blåtonade av elf Eye Transformers. De blendades ihop alltså. Däefter är det pennan Deep Blue Sea under ögat och mer Barry M #23 över den under ögat. Lite svart mascara och sen inget mer. Ville bara ha det blå idag. Det syns verkligen hur trött jag är på bilderna, men det får vi ta... Sista riktiga arbetsdagen idag. Sen jobbar jag hemifrån till och med fredag. Sen är det semester! Hurra!

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-15 07:20:15

Åh vad snyggt! Har fått tillbaka lusten att leka med skuggor igen efter att inte orkat på bra länge. I dag har jag lekt med min Shady lady-palett :-)

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-06-15 08:18:27

Blått är alltid vackert! Så underbart skönt med jobba hemma och semester =)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-15 11:32:17

Toppenfint! Och vad skönt med lov! Fast du måste jobba hemifrån en vecka...

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-06-15 17:06:18

Underbart! :)

Postat av: Cisha
Publicerad 2010-06-15 17:43:59

Underbart fin blogg! Man får en massa tips och idéer. Samt väldigt fina bilder!

Ska absolut lägga till er i "Favoriter" på min dator!

Postat av: Honi
Publicerad 2010-06-15 18:43:46

Vilka ögon :) Har du färgade linser i eller är det bara skuggan som framhäver färgen? Superfina färger på skuggorna, elf har mycket skoj. Shimmer paletten är det nästa på min lista :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-15 22:09:54

Nailtastic! Låter bra! Alltid kul att känna inspiration vare sig det är naglar eller ögon!



Kerstin! JA, jag är så glad!



Emma! Tre dagar bara, som jag måste jobba hemma. Och det är verkligen inte mycket. :D



Zizzie! Med semester? Ja!



Cisha! Vad roligt att höra! Välkommen!!



Honi! Jag har färgade linser. Royal Blue från Soft Lens. Månadslinser. Och Shimmer Palette... Jag vet inte om den är så himla bra. Jag använder den nu för jag skaffade den, men jag skulle inte köpa igen ens till det priset. Men om du använder highlighters i ansiktet kanske den funkar bättre fr dig än för mig.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela