Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Painted Lady

Publicerad 2010-06-07 20:30:27 i Naglar i orange,


Äsch, nu fick jag en överdos av grönt. Allt känns grönt i nagellackslådan just nu så jag bestämde mig för att chocka er alla med något helt annat! Ett orange krämlack med microglitter i, helt i enlighet med flera andra av BB Coutures lack, är Painted lady. Dessvärre blir jag inte så helt förtjust som jag hade trott och hoppats. Vad tycker ni?


En mellannyans av orange som visar lite VNL även efter tre lager lack. Det är inga problem med formulan på lacket och torktiden är bra. Ett typiskt BB Couture-lack helt enkelt. Jag tror det hade varit roligare med lite mer glitterpartiklar i eller något, för det känns platt och lite livlöst på naglarna. Den blir alltså ingen favorit hos mig.

I skugga ser det ut som på de klickbara bilderna nedan.  

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-07 20:37:44

oj oj, inte grönt, vilken chock:) Kul med lite andra färger, men orange är ju inte min favoritfärg tyvärr... lite kul sommarlack dock.

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-07 21:57:22

Jag tycker verkligen om den här typen av nyanser. Urtjusigt! :-)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-08 06:20:41

Emma! Jag blir mer och mer förtjust i just orange. Den här var inte så fantastisk dock...



Nailtastic! Jag var inte så tagen av den men jag håller med om att orange är en läcker färg!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela