Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Swatch på Brite Birds Sanna´s Choice - utan primer

Publicerad 2010-07-05 13:48:30 i Swatchbibliotek övrigt,


Metal Barbie CC ville se en swatch på Purple Chopper från Brite Birdpaletten Sanna's Choice där jag inte hade använt primer under skuggorna. Om man vill se swatcher med primer så finns det i inägget jag länkar till här. I det gamla inlägget hittar ni även pigmenten Siri och That's Grey-t samt ögonskuggan I't Actually Cerulean.

Här har ni skuggorna från Sanna's Choice utan primer. Eller i nederkanten ligger det en linje med GOSH Waterproof Eyeshadow "Love that Beige" som jämförelse, men det syns ingen skillnad på var primern är och var det är bar hud. Absolut ingen alls faktiskt, inte ens när jag tittar jättenoga och nära och vinklar handen på olika sätt.

Hoppas det var till någon nytta för dig, CC. Och för alla andra som inte vill använda en klistrig bas för sina ögonskuggor.

Kommentarer

Postat av: CC
Publicerad 2010-07-05 16:00:50

Wow! Tack :) jäklar vad starka färger, tror jag får investera i en sån ask nästa månad, det är dessutom bra färgkombination, alla tre känns användbara

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-05 21:45:24

CC! Gör det! De är superbra!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela