Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors "Show me the Way"

Publicerad 2010-07-16 12:31:14 i Naglar i grönt,


Jag är så förtjust i Fiodora från Sinful Colors som jag visade igår att jag inte tagit bort henne och alltså inte har en ny manikyr. Det blir ett arkivlack istället och vad passar då bättre än en annan favorit från Sinful Colors? Sinful Colors har skapat många fantastiskt vackra lack, kanske speciellt vackra gröna lack, och här är ett av dem. Show me the Way. Den varmare, gyllengröna systern till San Fransisco. Lysande namn förresten, tycker jag! *fniss*


Show me the Way är ett mellangrönt lack med massor av skimmer, som ni ser, och en varm ton. Alltså en gulbaserad grön inte en blåbaserad. Helt fantastiskt vacker är den! Titta på skimret! Visst är det enastående!

Jag var lite snabb med lackandet, slarvig och dan, så mina lager blev rätt tjocka och lacket är lite segt så jag skulle rekomendera att man har lite mer tid och gör ett extra lager. Det här är tre tjocka lager och som sagt, inte optimalt.

Trots att jag slarvade är jag dock väldigt nöjd. Färgen är helt underbar och om ni inte redan har det tycker jag ni ska skaffa ett!
Nedan ser ni hur det ser ut i lite mer skugga.

Kommentarer

Postat av: Giselle
Publicerad 2010-07-16 12:54:21

Guuud vi diggar dina naglar :D:D:D och måste säga, att du gör häftiga sminkningar också :)

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-07-16 14:16:01

Verkligen vackert!

Postat av: feline
Publicerad 2010-07-16 15:21:29

Det här har varit ett av mina största gröna lemmings hur länge som helst, ändå har jag aldrig orkat beställa det från CC - fick det dock äntligen som en del i en swap deal nyligen. Börjar alltid sjunga Tori Amos Yes, Anastasia när jag läser/pratar om/tänker på detta lack. :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-16 22:05:04

Giselle! Åh, vad roligt att höra! Tack!



Nailtastic! Visst är det supervackert!



Feline! Det tog ett tag för mig med innan jag bestälde hem det, trots att jag hade det på min önskelista. Det är väl värt att äga, måste jag säga!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-07-18 12:30:45

Himla fint! Det är till och med så jag vill ha det som vanligtvis inte är så mycket för grönt :)

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2010-07-18 19:04:25

Wow, verkligen läckert grönskimrande!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela