Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Street Racing

Publicerad 2010-07-13 13:38:34 i Naglar i orange,


Jag är fortfarande lite inne på orangetonade lack, men idag visar jag ett som går aningens mer åt rött. China Glaze kollektion Retro Diva, som kom hösten 2009, innehöll en massa snygga lack. Det här är ett av dem, Street Racing, ett rostrött, eller tegelrött, skimmerlack med vackert glow.


Ni ser det på mina bilder i en massa olika ljusförhållanden för färgen ter sig lite olika beroende på ljuset. Själv gillar jag det bäst inomhus där dess inre glow kommer fram på ett bra sätt. I solen blir det tokskimrande, något som är svårt att fånga på ett bra sätt på bild.

Två lager räcker av denna skönhet och det torkar snabbt. En perfekt höstfärg så klart, med sin höstlövston, men vacker året om enligt mig.

Här ser ni det på de klickbara bilderna ovan i direkt sol, i skugga utomhus och i fönstret i indirekt ljus.

Kommentarer

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-07-13 18:33:49

Otroligt snyggt. Gillar verkligen glansen på lacket. Har nog inte ett enda lack från den kollektionen. Men är sugen på att prova något. Det finns många som är fina så det är lite svårt att välja.

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-07-13 20:22:51

Street Racing är en riktig skönhet!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-13 23:53:38

Pamsan! Let's Groove, Stella, Cords och Short&Sassy måste du skaffa!Nailtastic! Ja, det är det verkligen!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela