Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture for Men "Mariner"

Publicerad 2010-07-18 11:51:43 i Naglar i grönt,


Jag har egentligen tokturkosa naglar jus  tnu men eftersom jag inte hunnit redigera bilderna så får ni hålla tillgodo med lite arkivinlägg. Lacket är alla fall nytt här på bloggen så det kanske inte spelar någon roll. Mariner är ett blåtonat grönt lack som verkligen är klädsamt och dessutom har ett fantastiskt snyggt men ändå diskret skimmer! Jag gillar det som bara den!


Det här är ett väldigt täckande lack som är lätt att måla med. Bortse från mitt kladd, jag var snabb och slarvig när jag gjorde det här. Jag hade två lager av lacket, inget överlack, på dessa bilder. Det torkar bra ändå och det var som sagt väldigt täckande men för jämnheten valde jag två lager.

Visst är det snyggt! I skugga tar det en liten gråaktig ton men i solen är det skogsgrönt med ett läckert skimmer som inte blir blingigt utan är mer måttligt. Skimret är lite silvertonat och det är det som ger den gråaktiga nyansen i skugga.


Gilar ni det här finns det faktiskt ett oanvänt lack (fick en dublett av Kim) som jag kan tänka mig att byta bort. ;D

Kommentarer

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2010-07-18 19:07:05

Vad vill du ha för det då? Jag fick nyss hem An affair in red square, som jag bara inte såg NÅGOT i .. Fast det lacket har du, va? :(

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-07-18 21:03:22

BB Couture har verkligen otroligt många gröna lack som lockar. Den här var fin!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-18 22:26:44

Miss Pussy! Jag har den och den är en av mina största favoriter i rött! Synd att du inte såg något i den...



Nailtastic! Ja, de är fantastiskt bra på grönt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela